Diğer > Serbest Kürsü

Yoklama Defterimiz

<< < (75/93) > >>

OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin63 Ziyaretçi, 15 Üye (1 Arkadaş)

Saygıdeğer ziyaretçi kardeşlerim yanlış konulara bakıyosunuz onların çoğu biten kampanya ne işin var 2011 trendyol kargo bedava konusunda gel üye ol ayrıcalıklarımızdan faydalan ayrıca boşuna profilleride didiklemeyin keza mail adresi gösterimide kapalı  :D

--- Alıntı sonu ---

Ahhh.... bir gece daha bitti.... 2 hafta gündüz çalışacam artık

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin63 Ziyaretçi, 15 Üye (1 Arkadaş)

Saygıdeğer ziyaretçi kardeşlerim yanlış konulara bakıyosunuz onların çoğu biten kampanya ne işin var 2011 trendyol kargo bedava konusunda gel üye ol ayrıcalıklarımızdan faydalan ayrıca boşuna profilleride didiklemeyin keza mail adresi gösterimide kapalı  :D

--- Alıntı sonu ---

58 Ziyaretçi, 14 Üye (1 Arkadaş) çağrımız hala geçerli  :D

OTELCi:
yine gececiyiz ve 05:32 itibariye...:

68 Ziyaretçi, 5 Üye (1 Gizli)

BayanProfesor:
78 Ziyaretçi, 54 Üye (2 Arkadaşlar, 12 Gizli)

kapito:
73 Ziyaretçi, 43 Üye (11 Gizli)
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
kapito, adriana1983, porselenbebek, igokcetin, sakyurek, ayan, klewx, canan10, hawwa, biolog, marshmallow, uur86, irem_angelss, stafex, karamanzonguldak, blackjack13, halehan, gncglgcr, durubaby, hicazfasli, levser16, fikretdiser, motokops, acemi piyanist, inetryconydot, lenaenes, Tuğba Kaya, lonelycocuq, Ruhpastasi, Merve Yazıcı, Aequitas, kampanyacı45

bu konuyu daha ilk defa görüyorum ve ben de yazmak istedim :) daha uyumasam da herkese iyi geceler :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git