Gönderen Konu: Blast Streetwear  (Okunma sayısı 11646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet38

• Ziyaretçi
Ynt: Blast Streetwear
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2011, 20:38:20 »
arkadaşlar alemsiniz yaa : ) yeni kampanyacıyız işte idare edin. ilk defa güzel bi başlık açmışım. alışık değiliz işte :)
skor tahminli oyun yapsalar onda kesin kazanırım. hele siz o zaman görün sevincimi :)

ahmet38

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2011, 00:52:36 »
yalnız diğer başlıklarda da , burda da ne yazsam ya dalga geçiliyor, ya cevap verilmiyor. sanki yeni üyelere karşı bir tavır, bir küçümseme var. eski üyeler bayaa samimi olmuş anladık da, geç katıldık aranıza suç mu yani :(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2011, 01:34:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar alemsiniz yaa : ) yeni kampanyacıyız işte idare edin. ilk defa güzel bi başlık açmışım. alışık değiliz işte :)
skor tahminli oyun yapsalar onda kesin kazanırım. hele siz o zaman görün sevincimi :)
bana çokta yeniymiş gibi gelmediniz ama :)bol şans
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2011, 03:26:46 »
ahmet bey öyle düşünmeyi lütfen formumuz çok iyidir seviyelidir dost canlısı yardım severdir sizde zamanla tanıyacaksınız bizi.. yeni yada eski diye bir kavram yok bizde hepimiz birlikte hareket ederiz oy istenirse yeni eski bakmadan yardım ederiz espirili arkadaşlarımız da var gah güler gah üzülürüz ama herzaman desteğiz birbirimize aramıza hoşgeldiniz
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2011, 12:01:18 »
1.009 kişi oldu...

ahmet38

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2011, 14:38:07 »
ahmet bey öyle düşünmeyi lütfen formumuz çok iyidir seviyelidir dost canlısı yardım severdir sizde zamanla tanıyacaksınız bizi.. yeni yada eski diye bir kavram yok bizde hepimiz birlikte hareket ederiz oy istenirse yeni eski bakmadan yardım ederiz espirili arkadaşlarımız da var gah güler gah üzülürüz ama herzaman desteğiz birbirimize aramıza hoşgeldiniz

teşekkür ederim pekala, ben alınganlık yaptım galiba. :)

ahmet38

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2011, 14:40:22 »
bana çokta yeniymiş gibi gelmediniz ama :)bol şans

gördüğünüz gibi henüz 40 küsür mesajım var, kullanıcı adımın altında da yeni kampanyacı yazıyor. neye dayanarak yeni gibi gelmedim size anlamadım. her neyse ne önemi var ki bunların. size de bol şans.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2011, 16:04:31 »
yalnız diğer başlıklarda da , burda da ne yazsam ya dalga geçiliyor, ya cevap verilmiyor. sanki yeni üyelere karşı bir tavır, bir küçümseme var. eski üyeler bayaa samimi olmuş anladık da, geç katıldık aranıza suç mu yani :(

:)
yok dalga gecmiyordur kimse aslında cok güzel heyecanlı olmanız koşunn fln yazmıstınız dün gayet hostu :)
yeni oldugunuz iççin öle gelmstr
yoksa melteminde dediği gibi gayet samimi içten ve yardımsever insanlar vardır
siz küçümsendiğinizi fln düşünmeyn kmsenin kmseyi küçümsemeye hakkı yok zaten :)
hosgeldnz ayrıca :)

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 16 Ocak 2011, 21:19:26 »

teşekkür ederim pekala, ben alınganlık yaptım galiba. :)
Yapmayın Ahmet bey alınganlık sizde ben bir ışık gördüm 3 yıl önce bende böyle başlamıstım.kampanyalara :) sizdede görüyorum o ışıgı:) hoş geldiniz bu arada kampanya alemine .sansınız bol bahtınız açık olsun :)

ahmet38

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2011, 15:14:08 »
az önce 1.yi açıkladılar. ayrıca 2.,3, 4. ve 5. ye de teselli hediyesi varmış. biraz sonra da çekiliş var.