arkadaşlar alemsiniz yaa : ) yeni kampanyacıyız işte idare edin. ilk defa güzel bi başlık açmışım. alışık değiliz işte

skor tahminli oyun yapsalar onda kesin kazanırım. hele siz o zaman görün sevincimi
yalnız diğer başlıklarda da , burda da ne yazsam ya dalga geçiliyor, ya cevap verilmiyor. sanki yeni üyelere karşı bir tavır, bir küçümseme var. eski üyeler bayaa samimi olmuş anladık da, geç katıldık aranıza suç mu yani
arkadaşlar alemsiniz yaa : ) yeni kampanyacıyız işte idare edin. ilk defa güzel bi başlık açmışım. alışık değiliz işte 
skor tahminli oyun yapsalar onda kesin kazanırım. hele siz o zaman görün sevincimi 
bana çokta yeniymiş gibi gelmediniz ama :)bol şans
ahmet bey öyle düşünmeyi lütfen formumuz çok iyidir seviyelidir dost canlısı yardım severdir sizde zamanla tanıyacaksınız bizi.. yeni yada eski diye bir kavram yok bizde hepimiz birlikte hareket ederiz oy istenirse yeni eski bakmadan yardım ederiz espirili arkadaşlarımız da var gah güler gah üzülürüz ama herzaman desteğiz birbirimize aramıza hoşgeldiniz
ahmet bey öyle düşünmeyi lütfen formumuz çok iyidir seviyelidir dost canlısı yardım severdir sizde zamanla tanıyacaksınız bizi.. yeni yada eski diye bir kavram yok bizde hepimiz birlikte hareket ederiz oy istenirse yeni eski bakmadan yardım ederiz espirili arkadaşlarımız da var gah güler gah üzülürüz ama herzaman desteğiz birbirimize aramıza hoşgeldiniz
teşekkür ederim pekala, ben alınganlık yaptım galiba.
bana çokta yeniymiş gibi gelmediniz ama :)bol şans
gördüğünüz gibi henüz 40 küsür mesajım var, kullanıcı adımın altında da yeni kampanyacı yazıyor. neye dayanarak yeni gibi gelmedim size anlamadım. her neyse ne önemi var ki bunların. size de bol şans.
yalnız diğer başlıklarda da , burda da ne yazsam ya dalga geçiliyor, ya cevap verilmiyor. sanki yeni üyelere karşı bir tavır, bir küçümseme var. eski üyeler bayaa samimi olmuş anladık da, geç katıldık aranıza suç mu yani 
yok dalga gecmiyordur kimse aslında cok güzel heyecanlı olmanız koşunn fln yazmıstınız dün gayet hostu

yeni oldugunuz iççin öle gelmstr
yoksa melteminde dediği gibi gayet samimi içten ve yardımsever insanlar vardır
siz küçümsendiğinizi fln düşünmeyn kmsenin kmseyi küçümsemeye hakkı yok zaten

hosgeldnz ayrıca
teşekkür ederim pekala, ben alınganlık yaptım galiba. 
Yapmayın Ahmet bey alınganlık sizde ben bir ışık gördüm 3 yıl önce bende böyle başlamıstım.kampanyalara

sizdede görüyorum o ışıgı:) hoş geldiniz bu arada kampanya alemine .sansınız bol bahtınız açık olsun
az önce 1.yi açıkladılar. ayrıca 2.,3, 4. ve 5. ye de teselli hediyesi varmış. biraz sonra da çekiliş var.