şuan gelen kutumda 4 mesaj var ve ben bunları okuyamıyorum.özel mesajlarıma müdahale eden bir sistemin haklı olduğu noktayı bana açıklarmısınız.
Forumda biraz aktif olursanız bu sorun çözülecek sanırım.Hadi ne duruyorsunuz?Birşeyler yazın ve sorun çözülsün.
şuan gelen kutumda 4 mesaj var ve ben bunları okuyamıyorum.özel mesajlarıma müdahale eden bir sistemin haklı olduğu noktayı bana açıklarmısınız.
Yeni üyelerin sürekli oy isteyerek diğer üyeleri rahatsız etmesi ve müstehcen sitelerin linklerini içeren özel mesaj atmalarına istinaden böyle bi karar alındı. Haklı olan nokta budur, varmı itirazınız?
güzel acıklamıssn Sco
forumda aktif olursanız zaten msjlarınıza ulasbileceksnz
mesaj atanlaqrdan biride bendim
d&r çeki ile boyneri takas edersen yaz bana düşünürsen
evet meltem gelen mesajları mailimden okuyabildiğimi öğrendiğim anda mesajını okudum ama maalesef cevap yazamadığım için olumlu olumsuz bir dönüş yapamadım önceliğim teknosa çeki olan birisiyle takas işlemini yapmak sizin teklifinizi düşünmek istiyorum.müsbet menfi bir cevap vereceğim en kısa zamanda teşekkürler.
Forumda biraz aktif olursanız bu sorun çözülecek sanırım.Hadi ne duruyorsunuz?Birşeyler yazın ve sorun çözülsün. 
sorunda burda laf olsun diye mesaj yazmanın adil bir yöntem olduğu kanaatinde değilim.zamanla bizimde engellerimiz kaldırılır inşaallah
Bu arada özel mesaj kısmını kullanmanın tek şartı mesaj sayısını da arttırmak değil.
Başka parametreler de var ama kötüe kullanılmaması için söyleyemiyoruz

Forumda biraz aktif olmanız halinde sistem otomatik olarak özel mesaj bölümünü açacaktır
arkadaslar ben de gelen kutuma bakamiyorum kimseye ozel olarak mesaj atp rahatsiz etmedim ayrica gun icinde elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum...
Merhaba
Kişiye özel bir uygulama değil bu. Bütün üyeler için geçerli.
Şimdi hesabınıza baktım mesaj kutunuzun açılmasına çok az kalmış.
arkadaslar ben de gelen kutuma bakamiyorum kimseye ozel olarak mesaj atp rahatsiz etmedim ayrica gun icinde elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum... 
ewet mesaj kutum yeni acildi sukur

yaklasik iki haftadir kullanamiyordum acilmasi iyi oldu
ewet mesaj kutum yeni acildi sukur
yaklasik iki haftadir kullanamiyordum acilmasi iyi oldu
kuziş benımkıde acılmıyor ya naptında acıldı...