benim hediye çekim hala gelmedi çeki gelmeyen varmı?
Ayrıca çekleri önceden gösterince 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. 2dk içinde 1 kazak 1 hırka 1 eldiven aldım çıktım. aldıklarıma evde bakabildim
Çekleri harcarken çekle alacağınızı belli etmeyin
Dün çeklerimi harcadım. keşke daha önce gidip kullansaydım. tarihine falan hiç bakmadılar. görevliye 100tl tutarında çekler dedim hiçbir araştırma falan yapmadı. 200de desem inanacaktıAyrıca çekleri önceden gösterince 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. 2dk içinde 1 kazak 1 hırka 1 eldiven aldım çıktım. aldıklarıma evde bakabildim
yeni sezon tuzlumu? fiyatlar nasıl?
çekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi girdim anlamadım
2dk da aldım çıktım ne olduğunu hala anlamış değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bakamadımkiçekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bakamadımkiçekleri önceden gösterdim 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. pazaramı girdim maviyemi anlamadım
çekleri nasıl gösterdin ki mavi kartı gelmedi mi sana

Dün çeklerimi harcadım. keşke daha önce gidip kullansaydım. tarihine falan hiç bakmadılar. görevliye 100tl tutarında çekler dedim hiçbir araştırma falan yapmadı. 200de desem inanacaktıAyrıca çekleri önceden gösterince 2. sınıf müşteri muamelesi yaptılar resmen. 2dk içinde 1 kazak 1 hırka 1 eldiven aldım çıktım. aldıklarıma evde bakabildim