Bakmayın siz bio'ya işin aslını ben anlatayım

Biz hayvanları çok severiz ama biraz talihsizlikler yaşadık.
Bizim 2 tane Ankara kedimiz vardı.Biri benim biri bio'nundu.Benimki çok akıllı çok sakin bir hayvandı,diğeri biraz huysuzdu.Ben yemeklerini yesinler diye bunları balkona çıkardım.Sonra baktığımda kedilerden sadece biri vardı.Benimki atlamış balkondan.Ankara kedilerinin özelliğiymiş meğer kendini bir yerlerden atmak.Saatlerce aradık dışarıda ama bulamadık.

Ben çok üzülünce bio gitti bir siyam kedisi aldı bana.Hayatımda böyle berbat bir ses duymadım küçücük kediden öyle bir ses çıkıyor ki uyumak mümkün değil.annesinden yeni ayrıldığı için huysuzlanıyor tabi.Bide sütten keslimemişti daha..Zaten diğer kediyle de anlaşamadılar.Veterinere geri verdik onu.
Sonra bizim Ankara kedisi iyice büyüdü acayip tüy döküyor ve bizim deri koltuklar delik deşik vaziyette.Mecburen onu da petshop'a geri götürdük.Sonra gittik 2 tane tavşan aldık.Tavşanlar çok güzeldi çok seviyorduk herşey de yolundaydı.Ama hayatımın şokunu o tavşanlarda yaşadım.Yaz mevsimi olduğu için balkona koydum akşam tavşanları büyük kutunun içindeydiler.Ertesi sabah uyandım yemlerini vereyim diye açtım balkonu ama tavşanlarda kutu da yok.Bio'ya sordum nerede diye.Petshopa geri verdim dedi.Çok pis kokmaya başladılar çok uğraştırıyorlar falan dedi.Ben şok oldum tabi durup dururken noldu diye.Başladım ağlamaya,küstüm falan konuşmadık bi süre.Neyse aradan 1 hafta geçti.Bio bana sordu unuttun mu tavşanları diye.Ben ters ters unutmadım dedim.Ama tabi ilk zamanki üzüntüm geçti.Sonra işin gerçeğini anlattı.Sabah açmış balkonu yem vereyim diye tavşanların ikisi de paramparça.Her yer kan içindeymiş.Gelincik girmiş bizim balkona tavşanların kokusunu alıca gelmiş.O hayvan parçalamış.Bio da ben görmeden temizlemiş ortalığı tavşanları da gömmüş.Ben üzülmeyeyim diye de söylemeyeyim diye düşünmüş.Sonra ben Bio'ya duygusuz gözüyle bakmaya başlayınca mecburen söylemek zorunda kaldı bana.Günlerce unutamadım,aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Allahtan o vaziyette ben görmedim,ne hale gelirdim bilmiyorum artık.

Ele avuca gelir hayvan beslemeye korkuyorum artık.Kaybedince çok üzülüyor insan.

İşte bizim hayvan maceramız böyle, şimdi Bio'nun dediği gibi beta balığı besliyoruz ama japon balığı koymuyoruz yanına merak etmeyin