Gönderen Konu: Huzur isteyen arkadaşa nasıl bir hediye alınır?  (Okunma sayısı 8911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: Huzur isteyen arkadaşa nasıl bir hediye alınır?
« Yanıtla #50 : 27 Aralık 2010, 17:08:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yazık ama siz hayvan almayın günaha giriyonuz böyle  :)9 aman sizde fazla zıplamayın ali haylaz sizde düşüverrisiniz balkondan :D :D

Ya balkonda bir sorun var yada aldığımız hayvanlarda.Şimdi sadece balık besliyoruz.Beta balığı.
Tavsiye ederim.Bazen arkadaşlık etsin diye yanına japon balığı alıp koyuyorum.Sabaha kadar tek bir parçası bile kalmıyor.Hepsini yiyor.Beta balığı huzur için birebir.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 27 Aralık 2010, 17:10:12 »
yazık ama siz hayvan almayın günaha giriyonuz böyle  :)9 aman sizde fazla zıplamayın ali haylaz sizde düşüverrisiniz balkondan :D :D

Ya balkonda bir sorun var yada aldığımız hayvanlarda.Şimdi sadece balık besliyoruz.Beta balığı.
Tavsiye ederim.Bazen arkadaşlık etsin diye yanına japon balığı alıp koyuyorum.Sabaha kadar tek bir parçası bile kalmıyor.Hepsini yiyor.Beta balığı huzur için birebir.
aaaaaaaaaa :o

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 27 Aralık 2010, 17:14:57 »
inanmıyorum size hakikaten bunu yapıyormusunuz vallah çok kızarım size  :-X
aysell sen bare birşey söyle canım  :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 27 Aralık 2010, 17:19:23 »
ne diim cnm
aslında onlar hayvanları cok seviyorlar.ben takip ediyorum faceden bi ara güvercinde beslemişlerdi.
tavsanlarını biliyorum.
biraz önlem almak lazım balkondan kaçmaması için
balık olayını anlamadım ama yazık yedirmeyin balıkları

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 27 Aralık 2010, 17:23:34 »
biolog beyin dediği diyorum aysellcim neyse ben bu durumu venusgere iletiyim  :)

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #55 : 27 Aralık 2010, 17:27:58 »
huzur isteyene kesinlikle hayvan önermiyorum :) beslemediğim hayvan kalmadı nerdeysee ama öldümü insan çok üzülüyo yada bazılarının bakımı çok zor oluyo falan  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 27 Aralık 2010, 17:29:43 »
huzur isteyene kesinlikle hayvan önermiyorum :) beslemediğim hayvan kalmadı nerdeysee ama öldümü insan çok üzülüyo yada bazılarının bakımı çok zor oluyo falan  :)

huzur steyene arkadas öneriyroum :D :D :D

mesela:glh_n :-*

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 27 Aralık 2010, 17:32:57 »
ölümü düşünmücen
illa baglanılıyor.herkes ölümü tadacak kendi ailemizde öyle herkes öyle.
kedi köpek- kuşa balıga göre daha uzun ömürlü 15 20yıl yaşıyorlar

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #58 : 27 Aralık 2010, 17:34:31 »
Bakmayın siz bio'ya işin aslını ben anlatayım  :)
Biz hayvanları çok severiz ama biraz talihsizlikler yaşadık.
Bizim 2 tane Ankara kedimiz vardı.Biri benim biri bio'nundu.Benimki çok akıllı çok sakin bir hayvandı,diğeri biraz huysuzdu.Ben yemeklerini yesinler diye bunları balkona çıkardım.Sonra baktığımda kedilerden sadece biri vardı.Benimki atlamış balkondan.Ankara kedilerinin özelliğiymiş meğer kendini bir yerlerden atmak.Saatlerce aradık dışarıda ama bulamadık. :( Ben çok üzülünce bio gitti bir siyam kedisi aldı bana.Hayatımda böyle berbat bir ses duymadım küçücük kediden öyle bir ses çıkıyor ki uyumak mümkün değil.annesinden yeni ayrıldığı için huysuzlanıyor tabi.Bide sütten keslimemişti daha..Zaten diğer kediyle de anlaşamadılar.Veterinere geri verdik onu.
Sonra bizim Ankara kedisi iyice büyüdü acayip tüy döküyor ve bizim deri koltuklar delik deşik vaziyette.Mecburen onu da petshop'a geri götürdük.Sonra gittik 2 tane tavşan aldık.Tavşanlar çok güzeldi çok seviyorduk herşey de yolundaydı.Ama hayatımın şokunu o tavşanlarda yaşadım.Yaz mevsimi olduğu için balkona koydum akşam tavşanları büyük kutunun içindeydiler.Ertesi sabah uyandım yemlerini vereyim diye açtım balkonu ama tavşanlarda kutu da yok.Bio'ya sordum nerede diye.Petshopa geri verdim dedi.Çok pis kokmaya başladılar çok uğraştırıyorlar falan dedi.Ben şok oldum tabi durup dururken noldu diye.Başladım ağlamaya,küstüm falan konuşmadık bi süre.Neyse aradan 1 hafta geçti.Bio bana sordu unuttun mu tavşanları diye.Ben ters ters unutmadım dedim.Ama tabi ilk zamanki üzüntüm geçti.Sonra işin gerçeğini anlattı.Sabah açmış balkonu yem vereyim diye tavşanların ikisi de paramparça.Her yer kan içindeymiş.Gelincik girmiş bizim balkona tavşanların kokusunu alıca gelmiş.O hayvan parçalamış.Bio da ben görmeden temizlemiş ortalığı tavşanları da gömmüş.Ben üzülmeyeyim diye de söylemeyeyim diye düşünmüş.Sonra ben Bio'ya duygusuz gözüyle bakmaya başlayınca mecburen söylemek zorunda kaldı bana.Günlerce unutamadım,aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Allahtan o vaziyette ben görmedim,ne hale gelirdim bilmiyorum artık. :( Ele avuca gelir hayvan beslemeye korkuyorum artık.Kaybedince çok üzülüyor insan. :(
İşte bizim hayvan maceramız böyle, şimdi Bio'nun dediği gibi beta balığı besliyoruz ama japon balığı koymuyoruz yanına merak etmeyin  :)

Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 27 Aralık 2010, 17:38:56 »
bio baya farklı anlattı ya :D
ankara kedilerinin özelliği değilde balkondan atlamak.
her kedi kızgınlık döneminde dışarıya cıkmak istiyor.
benimkide 1 kez düştü 2 sinde kendi atladı o dönem hariç çokkk sakinn
noel resimleri ekledim boncugun bak bak melisacım facemde :)
benim cok uslu cok akıllı maşallahh.