0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hala retweetleme şansınız olabilir 80 kişi takip ediyor kiğılıyı 75. kişi de kazanacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhala retweetleme şansınız olabilir 80 kişi takip ediyor kiğılıyı 75. kişi de kazanacakbi mesaj yazdım kiğılının takipçisi 60 kişi artmışforumun gücü bu olsa gerek
benim de beğenili yarışmalar konusunda aklımda soru işaretleri oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim de beğenili yarışmalar konusunda aklımda soru işaretleri oluyorvalal ben bugün gömlek kazandım ama nasıl anlamadım..twitterdan mı yoksa bu faceden mi bilmiyorum tam anlamadım 55. kişi olmuşum.. herkeze bol şans... konuyu açanlara çok teşekkürler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim de beğenili yarışmalar konusunda aklımda soru işaretleri oluyorvalal ben bugün gömlek kazandım ama nasıl anlamadım..twitterdan mı yoksa bu faceden mi bilmiyorum tam anlamadım 55. kişi olmuşum.. herkeze bol şans... konuyu açanlara çok teşekkürler...twitterdan kazanmışsın