Uzun süredir bu konular tartısılmakta. Ve mümkün oldugu kadar tartısma ortamı olmasın diye yorumda bulunmuyordum ama bu yeni kurallar ile birlikte yorum yazma ihtiyacı hissettim.
Öncelikle blog kampanya calısmalarının oncülerinden sayılırım.
Uzun tartısmalar sonucu kararlar alınıyor vede yenileri ekleniyor.
Ama bu son acıklanan sartları inanın çok ağır buldum. Tabi ki diyebilirsiniz o zaman forumda kampanyalarının konusunu acma, evet yeri geldi acmadığımda oldu. Ama blog kampanyası düzenliyoruz diye de bu kadar ağır sartlarının olmasını doğru bulmuyorum.
Güvensizlik gibi düsünceleriniz olabilir, anlayabiliyorum. Bunun çözümü sartları ağırlastırmak olmamalı.
Güven duymadığınız blog kampanyalarına katılmayın o zaman. Sizler etkinliklerimize katıldığınız için bizler
kampanya düzenleyebiliyoruz. Güvenmediğiniz blog kampanyalarına katılmayın, etkinlik düzenleyecek izleyicisi olmasın,
katılımı olmasın ve bir daha yapamasın. Bunun çozümü bence bu kadar kolay.
Kampanyalarını dürüst bir sekilde yapan bloggerları da bu sekilde ağır sartlarla zorlamayın lütfen.
Bir arkadasımız videolu cekim yaptı diye güvendik deyip bunu sart haline getirmek bence mantıksız.
Yapmak isteyen olduktan sonra sıralamasını değistirir, yine yapar. Siz bunu nereden bileceksiniz ki. Videoya çekti diye ne kadar güvenebilirsiniz.
Sitede bir çok kampanya var, hangi firmanın kampanyasını 5'ten fazla acılmamalı diye sart kosuldu da blog kampanyalarına bu sart getiriliyor?
Tamam bazı sartlar kesinlikle olmalı, bende konuyu yukarı cekmek için yapılan yorumlardan rahatsızım.
Alt alta sürekli aynı konuların sıralanmasından rahatsızım. Bunlara düzenleme getirilsin, postlar kasılmasın.
Tamam sitenin logosunu linkini verelim ama daha fazlası inanın yorucu oluyor.
Zaten bloggerların firma anlasmaları, kampanya takip etmeleri, sonucları belirleme, hediyeleri ulastırmak için ugrasları var ve inanıyorum ki bundan da büyük keyif alıyorlar. Daha fazla ek sart getirilmesine gerek oldugunu düsünmüyorum.
*Tartısma amaçlı yazmadım, lütfen dikkat edelim. Uzun süredir yazmak isteyipte, yazmadığım düsüncelerimdir.