Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (39/50) > >>

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn sonunda esas oğlan faturayı ödeyip gözden kayboluyor.Mutlu son.

--- Alıntı sonu ---
Yanlış :D

cangz:
Her yerde kar var kıskandım. ::)
Etiii! Mersin'e kar yağdır  ;D

selgu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHer yerde kar var kıskandım. ::)

--- Alıntı sonu ---
bizde kardan başka bişey olmadığı için bıktık .kar+buz = cok suğuk .
erzurum denen soğuk ilde yaşıyorumda  :'( :'( :'( ama bitiyor artık seneye sıcak yerlerde olcağız inşallahhhhhh 8) 8) 8)

cangz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHer yerde kar var kıskandım. ::)

--- Alıntı sonu ---
erzurum denen soğuk ilde yaşıyorumda  :'( :'( :'( ama bitiyor artık seneye sıcak yerlerde olcağız inşallahhhhhh 8) 8) 8)

--- Alıntı sonu ---
Haklısın biz hep güzelliklerini görüyoruz ama kar'ın yoğun olduğu bölgelerde yaşam şartları daha zordur mutlaka.

selgu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHer yerde kar var kıskandım. ::)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Haklısın biz hep güzelliklerini görüyoruz ama kar'ın yoğun olduğu bölgelerde yaşam şartları daha zordur mutlaka.

--- Alıntı sonu ---
zor tabiki 1 haftadır ne hastayım gecen gece 40 derece ateşim cıktı ama oğlumuda hasta ederim diye hasteneye gitmedim geceleri cok ayaz oluyor .ben sevmem zaten kışı ama tam yerine düştüm

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git