Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (27/50) > >>

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMartta Ankara ya kar yagmıstı...mudur sagolsun yok ygs ye az kaldı yok oyle yok boyle dedı durdu bızı işe getırttı ama kımse yok dershanede...neyse kar bastırdı...Polatlı ıle Ankara arasında 5-6 derece oynar...dönemedım eve...boyle kucuk bır oda var dershanede...3 ogretmen kaldık orda...ufo,bı suru ıvır zıvır ve cay...:) annemler cok korkmustu bastan  ama daha sonra benım gulmemden bısey demedıler...kat kat gıyıp sabaha kadar oturmustuk...iş yerınde kalan kişi olarak guınessa fılan gırmem lazım :D sımdı de dısarısı fena ama flashı calısmadı makınenın

--- Alıntı sonu ---

Sakın çıkma dışarıya ..Bak biz çıktıkta ne oldu...Donduk resmen

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer bende çok özlemişim kar yağmasını çok mutlu oldum ama kızılayda fotoğraf çekiyorum diye biraz garipsendim  :-\

--- Alıntı sonu ---

:D :D :D :D
aman nolcak be buna mı uzuluyosun bende keske benı ceken olsa dıodum yarn benı karda cek :P

--- Alıntı sonu ---

olur çekerim süper olur hemde yağacakmış yarında nasılsa

balca:
ıllahı bıo bey :D :D :D

arabaların haller...:) evımın önu...6.kattan bu kadar oluyor

emk87:
çok özendim ya istanbuldada kar yağsınnn :(

fatosmurat:
konya da kar gördü bugün ama dun gece yagmur oldugu icin lapa lapa yagmasina ragmen tutmadi. bende yagarken resim cektim pc ye gecince paylasirim. evde kar yagmasini izlemek guzel ama disarda olmak istemem ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git