Diğer > Serbest Kürsü
Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz
			biolog:

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 Kayit olun veya giris yapinevett çok güzel olduu bayramyeri tarafıdaa bayadır yağıyor bembeyaz.. Şu mermer kaldırımlarda düşen olurmu diye baktık ama yok henüzz :D :D  ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
Akşamdan su dökün o kaldırıma sabaha kadar buz olur ..Yarın düşenleri izlersiniz bi güzel. ;D
Düşen olmazsa arayın beni gelir bir iki kez düşerim artık..Yada benim hanımı göbeğinin üzerinde kaydırırır güleriz :D :D

burcu84:

Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
 Kayit olun veya giris yapinevett çok güzel olduu bayramyeri tarafıdaa bayadır yağıyor bembeyaz.. Şu mermer kaldırımlarda düşen olurmu diye baktık ama yok henüzz :D :D  ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
Akşamdan su dökün o kaldırıma sabaha kadar buz olur ..Yarın düşenleri izlersiniz bi güzel. ;D
Düşen olmazsa arayın beni gelir bir iki kez düşerim artık..Olmazsa benim hanımı göbeğinin üzerinde kaydırırır güleriz :D :D
--- Alıntı sonu ---
 ;D ;D ;D  o kadar sadist değilim canım aaa :D kendiliğinden düşen olursa öylee yoksaa yok :D

biolog:

--- Alıntı sonu ---
Düşen olmazsa arayın beni gelir bir iki kez düşerim artık..Olmazsa benim hanımı göbeğinin üzerinde kaydırırır güleriz :D :D
--- Alıntı sonu ---
 ;D ;D ;D  o kadar sadist değilim canım aaa :D kendiliğinden düşen olursa öylee yoksaa yok :D
--- Alıntı sonu ---
Kendiliğinden düşcekler zaten..O kadar kaygan oluyorki bakarken bile düşenler oluyor.. :D
Sadist bio  ;D

asi demir:

;D ;D ;D

dhande:

yaa istanbul'a niye yağmıyor :(

Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git