Benim cadının bırakacağı yok o nedenle katıldım ben çekeceğim mecbur 1 hafta stresi ve sizde beni
canım neyim güçlü Allah aşkına ama haftayada var yarışma artı yarışma sonunda toplam en çok oy alanada verecekler. Bu hafta katılırsan oy veririm elbette ama haftaya katılırsan bizimkilerdende oy alırım sana
canım bu benim ilk yarışmam olacaktı oylamalı tedirgin ürkektim zaten

tamam haftaya olur benimkide bende size destek veririm . haftaya şansım daha artar inşallah sayenizde
Canım ben daha yeni çıktım oylamalıdan ve son güne kadar açık ara öndeydim son gün biri bir gecede 250 oy alıp geçti ve firmada göz yumdu buna dopinke ihtiyacım var bunda kazanabilirsem eğer iyi moral olur bana ve eşimin cebine.. ben engel olmayayım canım sana katılıcaksan bu hafta oy veririm yani
yok engel olmak değilki canım zaten benimkiler ikiz ve bir hayli yaramazlar çok aşırı uğraşamayabilirim, kazanamayacağımı bile bile bu hafta strese girersem onlarada yansıtırım. en azından sen bu hafta inşallah kazanırsın sonra o sevinçle banada destek olursun

çıktığın yarışma içinde geçmiş olsun tahmin edebiliyorum can sıkıntını inşallah bunda böyle bir sorun yaşanmaz
ya ben foto yükleyemedim..yükledimde görünmüyo