Gönderen Konu: Rocco Kazananlar  (Okunma sayısı 8956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gonul

• Usta Kampanyacı
Ynt: Rocco Kazananlar
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2010, 08:47:36 »
tebrik ederim

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2010, 09:04:22 »
tebrik ederim bbck kazanmışsın canım :)

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2010, 09:09:48 »
tebrkler,afiyet olsun   :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2010, 09:44:26 »
kazanamadım  :-\
oy veren herkese çok teşekkürler, ama yetmedi işte.
Kafamda cevabı olmayan birkaç soru var hala. Mesela, neden açıkladıkları listenin oy sayılarını açıklamadılar?
Dilek Taşkıran denen kişi salı gecesi en son gördüğümde 429 oydaydı, saat 9 gibiydi ve habire yükseliyordu. 2. olan Berat Koyuncu oyunun 240 larda olduğunu söylüyor. Yani demek ki, Dilek Taşkıran'a verilen oyların bir bölümü fake hesaplardanmış. Bu sıralamaya göre benim anladığım gerçek kullanıcılar olarak tespit ettikleri kişilerden toplanan oyları geçerli saydıkları ve toplam oydan düştükleri. Aksi takdirde Dilek Taşkıran'ın o listede 3. olması imkansız. Bu da çok mu adil, bilemiyorum. Bence direk elenmeliydi. Birincinin oy sayısı hakkında hiçbir yorumum yok. Kişi aramada çıkmıyor zaten gizli hesap.
Bir diğer konu ise, dün yarışmanın 2.haftası tamamlandı ve normalde hem birinci, hem de ikinci haftanın kazananları açıklanmalıydı. Ama öyle olmadı. Sadece son 1-8 aralık haftasının kazananlarını ilan ettiler ve konu ile ilgili de herhangi bir açıklama yapmadılar...
Bütün bunların üzerine, ben kazanacaktım da engelledilerrr, pis hilecilerrr filan demeyeceğim tabii ;D Zira ben 200 oyla tamamladım. Zaten hakkıyla beni geçen en azından emin olduğum 1 kişi varmış. Tek bildiğim bu maceranın beni çok yorduğu ve Rocco şeker paketi kazanmanın teselli filan olamayacağı :)
Düşünüyorum da, günlerce uğraşmama rağmen ancak 5. olabildim. Demek ki ben bu işi becerememişim...

Tekrar teşekkürler oy oy oy diye üç beş kez mesaj atarak 1 hafta boyunca taciz ettiğim tüm arkadaşlarım ve oy verenler...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2010, 09:48:31 »
Canım hiç üzülme. Oylamalı yarışmalar bize göre değil. Bende Adil Işıkta kazanamamıştım.  ;D
Kimse üstüne alınmasın ama siteden çok destek olan olmuyor maalesef.
Aslında istesek çoğu yarışmayı siteye kazandırabiliriz ama herkes kendine oy isterkenki gibi olmuyor oy verirken..

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #15 : 09 Aralık 2010, 09:53:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Canım hiç üzülme. Oylamalı yarışmalar bize göre değil. Bende Adil Işıkta kazanamamıştım.  ;D
Kimse üstüne alınmasın ama siteden çok destek olan olmuyor maalesef.
Aslında istesek çoğu yarışmayı siteye kazandırabiliriz ama herkes kendine oy isterkenki gibi olmuyor oy verirken..

sadece şu kadarını söyleyeyim forumla ilgili, ben birine oy vermeyeceksem de vermeyeceğimi söylerim. ben o uygulamayı kullanmıyorum derim. ben de katıldım o yüzden veremem derim. ama cevap veririm.
en çok buna bozuldum mesajları atarken. zaten saatte 15 mesaj hakkım vardı. en sonunda liste yaptım excel de mesaj gönderdiklerimi :)
bana oy vermek zorunda değil hiç kimse. ama bence en azından emeğe saygı duyup bi "hayır" demeli.
neyse, geçti gitti.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Aralık 2010, 09:53:47 »
bbck çok üzüldüm,keşke kazansaydın telefonu,sağlık olsun üzülme  :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 09 Aralık 2010, 09:56:11 »
bende oylamalı yarışmalardan nefret ediyorum.

o kadar emek ver uğraş sonra eli boş dön insanın sinirleri yıpranıyor.Hoppidinin dediği gibi birbirimize destek olsak sitedeki dostlarımız kazanır.

sıkmacanını sende bbck inşallah başka yarışmalardan kazanırsın.

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Aralık 2010, 09:56:28 »
bende oylamalı yarışmalardan nefret ediyorum.

o kadar emek ver uğraş sonra eli boş dön insanın sinirleri yıpranıyor.Hoppidinin dediği gibi birbirimize destek olsak sitedeki dostlarımız kazanır.

sıkmacanını sende bbck inşallah başka yarışmalardan kazanırsın.
beğenili yarışmaları değil ama seni seviyorum Esmanurum :-*

bbck çok üzüldüm,keşke kazansaydın telefonu,sağlık olsun üzülme  :)

üzülme Burhancım, kısmet değilmiş. bir sürü yarışma var daha, macera devam ediyor :)
ama bi daha büyük konuşmayayım da oy toplamalı bi yarışmaya katılacağımı pek sanmıyorum :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 09 Aralık 2010, 10:02:54 »
şeker paketin hayırlı olsun bbck tek kişiye telefon zor iş.