Online Üyeler       29 Ziyaretçi, 39 Üye (5 Gizli)
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
awelya, @musty@, nese23, glh_n, cicici, muhalif46, ozlem32, Meraal, sevgi128, dogam, devrim1986, canonili, DURU41, neron54, adriana1983, dilemma21, thiismylife, tubaonde, erteb, muratgs_735, asiceylan, kartanesi34, Melos, macehh5, mehpare01, kelimeler_yetse, bastat, Bela, cure, BJK, sevketaktas, dwtt, aysell, ozlemce108 
Ben kaçtım arkadaşlar hepinize iyi geceler, ilk defa yoklama alıyorum sanırım  

umarım doğru yapmışımdır 

bu günde benden olsun az erken oldu ama yarın işim var 

27 Ziyaretçi, 48 Üye (6 Gizli) 
@musty@, adriana1983, Hilalll, kamile44, asiceylan, papatya2882, yalın, ozcan_h, gungem, gulsevdam, esmer125, erteb, FATRUM, oslo, denizko, nilnurah, nazenin, lemonyak, devrim1986, glh_n, alikalaba, demari, sükunet, awelya, alara04, cukle, *__*, kelimeler_yetse, neron54, CyberGalaxy, emelg, AYBUKE067, sarpimoleni, ilkin, masumkedi, Scorpion, macehh5, nigar23, Meraal, madımak, cure, dogam  

bi an listede yokum sandm isyana hazırlanıyordum ki adımı gördüm bende burdaymışım 

aynen bende kendim varmıyım diye listeyi kontrol ediyordum ki varmış ismim

listede 3.ünüzde ard arda gelmişsiniz 

listede 3.ünüzde ard arda gelmişsiniz 
evet bende yeni farkettim 

Online Üyeler 
  41 Ziyaretçi, 57 Üye (12 Gizli) 
Qandalf, macehh5, battal, cicikan, zeyra, esrauz, berrak80, sqn, melakhan, aysell, yasin0000, javagamer, awelya, @musty@, mukoo, serrana, devrim1986, asiceylan, ayyayya, kislakci, SzolnoK, Scorpion, daphne76, emali09, sibelert, BABİL, SachS, simonbolivar, masumkedi, timsah, kartal1000, uskudar, pLnLp, stafex, audacious, nuray.uzunc, ecrinyaren, dunyaninnisi, haylazbenli, dwtt, oruc, sevyeter0101, jhanick, Fsane, yagmer2005 

16 Ziyaretçi, 16 Üye
     ,      ,        , ,     ,     , , ,     , ,     , , , 

30 Ziyaretçi, 46 Üye (8 Gizli)
kartal1000, gonulyesil, YeniSahip, mehpare01, karakartal, ormes, dilgel, *__*, denizko, kamile44, oslo, cukle, candan110, bastat, asi demir, CyberGalaxy, Dehsetim.Ben, boderz, sarpimoleni, timsah, neron54, deneme2222, melikekk, dunyaninnisi, eycane, miyase tanıLinkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapin, BJK, behcetkasap, burcu84, ozlemela, vaynett, enfarktus, dogam, otman86, dwtt, PASAM, erteb, glh_
neredeyse ilk kez yoklama alıyorum.hatta ilk kez 

herkezee iyi geceler