Internetten Para Kazan > Para kazan

aramalarınızı yahoo ile yapın kazanın

<< < (2/9) > >>

otekkanat:
arkadaşlar bu site bir harika ben bazı sitelerde günlerce lyüzlerce linklere tıkladım daha 0,20 cent param oldu ama burada daha 18 tane arama yaptım param 0,40 oldu lütfen aradaki farkı değerlendirmeyi size bırakıyorum....

Chronus:
Hani bizim bir linkimiz varya (mesela: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) burdan arama yaparsak oluyor mu?

Site gerçekten iyiymiş..

ysr86:
ben 12 tane arama yapmışım kazandığım para 0.08 arama başına en az 0.025 diyodun neden bende öyle olmadı

otekkanat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHani bizim bir linkimiz varya (mesela: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) burdan arama yaparsak oluyor mu?

Site gerçekten iyiymiş..

--- Alıntı sonu ---

bu adresini anasayfan yap interneti her açtığında burası çıkar.. buradan alttaki arama kutusunda hazır aramalar var onlara tıklar arama yaparsın..

otekkanat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 12 tane arama yapmışım kazandığım para 0.08 arama başına en az 0.025 diyodun neden bende öyle olmadı

--- Alıntı sonu ---

bazen nedense öle oluyor bende de 83 arama oldu ama öncekinden az kazanmaya başladım herhalde tıkladığımız inke göre değişiyor sponsor linklere tıklamaya daha çok özen gösterin..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git