Ve işte SÜRPRİZ

İstanbul Bakırköy CAPACITY mağazamız 13 Kasım’ da açılıyor! Facebook sayfamızdan ilan edeceğimiz şifreyi, yarın açıklayacağımız saatte CAPACITY mağazamıza gidip söyleyen ilk 25 kişiye istedikleri TRİKO, ikinci 25 kişiye T-SHIRT OXXO’dan hediye! Detaylar için bizi takip etmeye devam edin
yarın mı ben daha yeni sordum tadilatta dediler ama
16.Oxxo İstanbul Bakırköy CAPACITY AVM’de yarın
saat 13.00'da AÇILIYOOOR!!! Mağazamıza gelip "Oxxo giyiyorum, trendi
yakalıyorum!" şifresini söyleyen ilk 25 kişiye TRİKO, ikinci 25 kişiye ise T-SHIRT OXXO'dan hediye

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
eşime söyledim bana dediği söz ''ya günümüzüde orda geçirme Allah aşkına ,ben sana yarın eve yakın bir yerden alırım
bende bugün gittim ama mafoldum çok kalabalıktı

ama sağolsun 2 adet 70 tllik kazak aldım bayram sponsorum oxxo oldu

2 tanede kampanyacı oradaydı
tüh ya aşkım a o kadar dedim git diye ama desene 70 tl lik kazakları kacırdı...
"Oxxo giyiyorum, trendi yakalıyorum!" diyerek bizden triko kazananlar

Selda Gök,Hakan Mert,Hande Şen,Sevcan Şen,Gülay Ulusev,Selin Ulusev,Ayşe Sarıcı,Sena Sarıcı,Gülşah Dedir,Hümeyra Akçar,Gamze Akıncıoğlu,Suha Akıncıoğlu,Dilek Evlimen,Ezgi Çelebi,Hilal Yavuz,Gamze Çarıklı,Meriç Çolak,Gülşah Yıldırım,Başak Yıldırım,Mustafa Çolak,Ay...şe Yıldırım,Semra Doğan,Sanem Beytorun,Selcan Emecan,Elif Aslan
saol gulhanım

babamıda aldım yanıma annemin evde işi vardı gel sen bare dedim son dkda kandırdım onu

bunu aldım birde anneciğime hırka aldım ben triko diyince 25 tllik bişey zannetim hanım bana kalın kazaklarda olur diyince aldım 2 tane