niye aciklamiyor hala bu oxxo eve hapis etti bizi saat 1 oldu halen aciklayacak
15. Oxxo Forum İstanbul'da bugün saat 15.00'da AÇILIYOOOR!!! Mağazamıza gelip "15.Oxxo Forum İstanbul'da" diyen ilk 25 kişiye TRİKO, ikinci 25 kişiye T-SHIRT OXXO'dan hediye
15. Oxxo Forum İstanbul'da bugün saat 15.00'da AÇILIYOOOR!!! Mağazamıza gelip "15.Oxxo Forum İstanbul'da" diyen ilk 25 kişiye TRİKO, ikinci 25 kişiye T-SHIRT OXXO'dan hediye 
Tesadufe bakin tam ben buraya yazarken aciklama yapmislar tskkler daphne
"15.OXXO Forum İstanbul'da" diyerek bizden triko kazananlar

Zeynep Yeşil,Sedef Şengül,Burcu Gümüşalp,Edanur Çelik,Begüm Eylemez,Pelin Arama,Gizem Acer,Hande Şen ,Sevcan Şen,Selda Gök,Esin Esen,Oya Erçin,Suna Çağlar,Emine Garip,Zehra Yılmaz,Aynur Kaleş,Ceren Rüya Erden,Nuray Erden,Mehmet Serkan Özten,Mikail Özten,Selçuk Özten,Berk B...edir,Umut Kılık,Gülay Ulusen,Ezgi Girgin
"15.OXXO Forum İstanbul'da" diyerek bizden triko kazananlar 
Zeynep Yeşil,Sedef Şengül,Burcu Gümüşalp,Edanur Çelik,Begüm Eylemez,Pelin Arama,Gizem Acer,Hande Şen ,Sevcan Şen,Selda Gök,Esin Esen,Oya Erçin,Suna Çağlar,Emine Garip,Zehra Yılmaz,Aynur Kaleş,Ceren Rüya Erden,Nuray Erden,Mehmet Serkan Özten,Mikail Özten,Selçuk Özten,Berk B...edir,Umut Kılık,Gülay Ulusen,Ezgi Girgin
Evet aldık aman Allahım ne kalabalıktı,fenalık geldi.
teşekkürler papatya89 fotograf da çektim de yükliyeyim mi forumdan kimse var mıydı bilmiyorum tanışamadık kalabalıkta..
tebrikler selcuk ve diger arkadaslar