Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Rowenta'dan hediye kazan

<< < (19/23) > >>

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben şimdi şikayet mesajı attım sitelerinden. belli yani hile yaptığı, bir dakikada 60küsür oy oldu.

--- Alıntı sonu ---

hile yapmıyor olabilir internet cevresi genisse onlardan anında oy toplmastır bende bir kere saatte 200 oy aldıgımı biliyorm tek kişiye söyledim o herkese yaydı  ;)

--- Alıntı sonu ---
saatte 200 le dakikada 60 farklı şeyler

chemy:
hile yaptığı belli. aloneboyunda dediği gibi saniyede 1 oy artışı oluyor. ne kadar çevren olursa olsun devamlıı olarak bu artış imkansız. bir kişi daha katıldı hileye. inş silerler

berrak80:
ohaaaa   adam 114 oldu saniyede olmaz böyle şey arkadaşlar hakkınızı yedirmeyin bir iş var var bunda anlayamadım ama :S:Suyumayınnnn

chemy:
beni ben olduğum içni sevmesini.. mesajının sahibide aynı hileyi yapıyor. saniyede 1 oy artıyorlar. ben şikayet mesajı attım. yarın bir daha atarım değişiklik olmazsa. birşeyede hile girmese ne olur sanki ya insanı soğutuyolar.

a1ONEboy:
vallaha ya böyle kampanyalara girmeden soğutuyorlar insanı ama boşverin hileliler silinir yakında ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git