Kampanyalar > Biten Kampanyalar

SİHİRLİKELİME

<< < (4/5) > >>

devrim1986:
Bence harika bir yarışma..Bende ordayım ve çok keyifli..Hediye de kazandım çok kez:D

sevgi128:
Hiç bir şey anlamadım.Sihirli kelimenin içinde olduğu bir mesaj yazmak çok  ???

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiç bir şey anlamadım.Sihirli kelimenin içinde olduğu bir mesaj yazmak çok  ???

--- Alıntı sonu ---
Şarap,Alkol, vb türünden alınıza ne geliyosa yazın mesaj tahtasına belki tutar:)

peja:
Ya şacma bir yarışma:):) ben ilk defa bir siteden kovuldum :) ::) Zaman öldürmeye deymez :) ::) :-[ :-X :-\

nyks:
Ben demiştim yasak diye ;D
Kampanya İptal Duyurusu!

Sevgili Sihirli Kelime Kullanıcıları,

Yasal sorunlardan dolayı İçki Dükkanı kampanyasını üzülerek iptal etmiş durumdayız.

Avukatlarımızın yapmış olduğu uyarılar sonucunda içerik ve kampanya hediyelerinin; bizleri, sponsor firmayı ve üyelerimizi ilgilendiren yasal sonuçlar doğurabileceği ortaya çıkmıştır.

Kampanya iptali nedeniyle hiçbir üyemiz zarara ve kayba uğramayacaktır. Talihlilerin açıklanmasının ertesinde kazandıkları hediyelerin yasal sorun çıkarmayacak muadilleri talihlilere ulaştırılacaktır.
Bu sorun diğer kampanyaları hiçbir şekilde etkilemeyip sadece iptal edilen kampanya için söz konusudur. İlginiz ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Sihirli Kelime Ailesi.
 sihirlikelime.comdan alıntıdır.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git