Gönderen Konu: Buldumbuldum.com  (Okunma sayısı 5030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Buldumbuldum.com
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2010, 20:46:14 »
buldumbuldum.com ;;
Malesef yarışmanın sonucunu belirleyecek kuralın net bir kural olması gerekiyor ki yarışmada adaleti sağlayabilelim. Yarışmaları 300 ila 500 arasında beğeni (like) alan sloganlar kazanıyor ve genelde ikinci ile arasında 100 e yakın oy oluyo...r. Bu sebeple fake profil açıp oy da alsa bu şekilde yarışmayı birinin kazanması neredeyse imkansız. Yarışmacılar tüm arkadaşlarını sloganlarını oylamaya davet ederlerse, diğer facebook sayfalarında sloganlarının reklamını yaparlarsa ve bunun gibi başka çalışmalarla daha fazla oy alacak şekilde slogan çalışmaları yaparlarsa muhakkak yarışmayı kazanacaklardır, sonuçta iyi sloganın en fazla oyu alacağı aşikardır. Tüm herkese başarılar diliyoruz, herkesten ürünlerimiz kadar ilginç ve şaşırtıcı sloganlar bekliyoruz :)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2010, 20:48:11 »
Aysel Durak siz öyle zannedin elinde 2000 tane fakesi olan destek aramakla ugrasmıyor malesef kendi kendine like yapıyor kendine kazanıyor
sizde onun gercek destek topladıgını zannedin durun.hiç profil resimlerine baktınız mı neden hepsi alman yada rus ...resimleri cünki netten calıntı resimler cünkü fake hesaplar.ama derseniz ki bizim için fark etmez bize hayran olsun ister fake olsun ister gercek biz ödüllü veririz yeterki hayran sayımız 15000 olsun dersenizzz o ayrıı.kazanan isimleri tanıdıgımız için konusuyoruz burda kazanan kişilerin hepsiniz yüzlerce hesabı var sizi bu şekilde kandırıyorlar .kolayca kazanıyorlar.

allahım komedi yaa kazananlar bida kazanabilir miyiiz die soruolar bide kolay kazanmak tatlı geldi tabi.
aynı kişiler bida kazanamaz demiş buldumbuldumda .9 sanki başka isimle girmicek :9 :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2010, 20:51:22 »
ben duvarı izleyip ardından begenimi kaldırıcam buldum buldumdan.. Resmen işime gelir modundalar..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2010, 20:53:06 »
evet ya hayran sayılarının artması hoşlarına gidiyor resmenn.
fake falan fark etmiyor.onlar için seviniyorlar

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2010, 13:07:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aysel Durak siz öyle zannedin elinde 2000 tane fakesi olan destek aramakla ugrasmıyor malesef kendi kendine like yapıyor kendine kazanıyor
sizde onun gercek destek topladıgını zannedin durun.hiç profil resimlerine baktınız mı neden hepsi alman yada rus ...resimleri cünki netten calıntı resimler cünkü fake hesaplar.ama derseniz ki bizim için fark etmez bize hayran olsun ister fake olsun ister gercek biz ödüllü veririz yeterki hayran sayımız 15000 olsun dersenizzz o ayrıı.kazanan isimleri tanıdıgımız için konusuyoruz burda kazanan kişilerin hepsiniz yüzlerce hesabı var sizi bu şekilde kandırıyorlar .kolayca kazanıyorlar.

allahım komedi yaa kazananlar bida kazanabilir miyiiz die soruolar bide kolay kazanmak tatlı geldi tabi.
aynı kişiler bida kazanamaz demiş buldumbuldumda .9 sanki başka isimle girmicek :9 :D
yeni yarışmanıza katılabilirmiyim yazısını ben yazdım bunun neresi komik anlamadım  :) ayrıca kolay kazanmadım oy tolayarak kazandım sana kolay gelebilir okadar oy tolamak belki aysel ama ben baya zor topladım  :D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 11 Ekim 2010, 14:20:11 »
bu konu tartışmaya doğru gitmemesi amacıyla belirli bir süreliğine kiltiliyorum

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #16 : 24 Ekim 2010, 13:27:23 »
bu seferde fatma erdem çıkmış ortaya acaba bu kimin sığındığı hesap 8) ben anladım aslında ama isim vermiycem zamanı gelince derim ;D bakın sizde ;)

Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 24 Ekim 2010, 13:35:47 »
Ben ayrıldım bu gruptan.. Resmen pazarlamak için kendi sahte ehsap açmak yerine sahte hesap açanları destekleyen bir site.. Büyüme aşamasındaki bir çokları gibi sahtekarlığa izin veriyor..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #18 : 24 Ekim 2010, 13:41:14 »
evet bariz müsade ediliyor bu verdiğimi incelediyseniz vede kazanan bu olursa şaşırırım dalga geçer gibi bariz sahte oyları var.ben yarışmada yokum ama nihan diye bir arkadaş baya çabalıyor görüyorum facebook duvarında onun için üzülürüm bu isim kazanırsa.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #19 : 24 Ekim 2010, 13:41:50 »
Bende yapılan hilelere göz yumduklarını duyunca hemen ayrılmıştım gruptan  :)  gerçi onlar 1 gerçek hesap yerine 100 fake hesabı tercih ediyolar ama tanıtımın amacı kazancı arttırmak sankii sonra alışverişi o fake hesaplar yapcakk  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)