Biten Kampanyalar > Kazananlar

2010 EYLÜL- EKİM AYI KAZANDIKLARIMIZ

<< < (10/14) > >>

cicikan:
sütaştan hatırlamıyorum kaç paket olduğunu 15 adet felan eş dost akraba olarak ayrı adreslere:)
1 knor hediye paketi
renklibir'den omo total
28 parça makyaj seti
bir firmadan 100 tl lik hediye çeki  harika oldu benim için
2 adet emotion deo
10 pakete yakın nivea belkide daha fazla onlarda akrabalarımla beraber:)
2 paket banvit
2 adet laptop soğutucu
1 adet nevresim takımı
daha vardır ama hatırlamıyorum hepinizin şansı bol olsun:))

yupi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu grup bombaymış ((= alayı beleşçi, araba motor elle tutulur kazandığınız yok mu? herkes mi ev hanımı ne yapcaksınız bisküvi puding falan ((= ;D

--- Alıntı sonu ---
bizim kazandıklarımız bize yetiyor hileciler gibi büyüklerde gözümüz yok ;)

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu grup bombaymış ((= alayı beleşçi, araba motor elle tutulur kazandığınız yok mu? herkes mi ev hanımı ne yapcaksınız bisküvi puding falan ((= ;D

--- Alıntı sonu ---

Bu linkleri bi incele bakalım. 3 tane şey kazandın diye havamı atıyosun görgü fukarası imzasına yazmış bide ;D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Edit: Yupi her büyük ödül kazanan hileci değildir genelleme yapmayalım lütfen  ;)

papatya89:

--- Alıntı sonu ---

pasta yapılabilir mesela

cilekrecelii:

--- Alıntı sonu ---
kimine ceket kimine yelek vallah yetinmeyi bilene o yelek ceket gibi gelir

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git