Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Vurucu Team Tam Liste 21.01.2009
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin11 tane moderatörmü varrr ???
--- Alıntı sonu ---
Moderatörlerin odak alanlarını dağıtmak istemediğimiz için her moderatöre 1-2 bölümü veriyoruz.
Bu nedenle uanda 11 tane moderatörümüz var
--- Alıntı sonu ---
o kadar fazla olduğuna hiç dikkat etmemiştim ben 6 en fazla 8 falan tahmin ediyordum ;) neyse ;D tekrar hayırLı oLsun ne diyeLim ;D
nyks:
HGK Vurucu Team üyeleri kampanyalarda birbirlerine destek olan özel bir grup.Örneğin halen devam eden favori pembe düşler yarışmasının ödül kazanacak 3 kişisinin 2 kişisi Vurucu Team üyeleri.Vurucu Team in diğer üyeleri bu kişilerin ödül kazanması için her gün düzenli olarak onlara oy veriyorlar.
Bu şekilde oylama usülü yarışmalar veya 5.10.50. kişi şeklindeki yarışmalara organize olarak ödül kazanan kişiler arasına HGK Vurucu Team üyelerini sokmaya çalışıyoruz.Özetle yardımlaşma platformu :)
peja:
Kayit olun veya giris yapinHGK Vurucu Team üyeleri kampanyalarda birbirlerine destek olan özel bir grup.Örneğin halen devam eden favori pembe düşler yarışmasının ödül kazanacak 3 kişisinin 2 kişisi Vurucu Team üyeleri.Vurucu Team in diğer üyeleri bu kişilerin ödül kazanması için her gün düzenli olarak onlara oy veriyorlar.
Bu şekilde oylama usülü yarışmalar veya 5.10.50. kişi şeklindeki yarışmalara organize olarak ödül kazanan kişiler arasına HGK Vurucu Team üyelerini sokmaya çalışıyoruz.Özetle yardımlaşma platformu :)
--- Alıntı sonu ---
Teşekkürler.Kolay gelsin başarılar arkadaşlar ;)
a1ONEboy:
Kayit olun veya giris yapinHGK Vurucu Team üyeleri kampanyalarda birbirlerine destek olan özel bir grup.Örneğin halen devam eden favori pembe düşler yarışmasının ödül kazanacak 3 kişisinin 2 kişisi Vurucu Team üyeleri.Vurucu Team in diğer üyeleri bu kişilerin ödül kazanması için her gün düzenli olarak onlara oy veriyorlar.
--- Alıntı sonu ---
evet açıklama güzel oLmuş ;) tebrikLer :D
pan167:
--- Alıntı sonu ---
süpermiş walla çok beğendim bu yardımlaşmayı ve paylaşmayı ve hepinizi tebrik ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorumm ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git