link bende virüs uyarısı veriyor devam ettiğimdede sayfa hata veriyor
Mp3 playerin batsn xD bedava versenz almam. milletn oyundan sizene
ne kadar gereksiz bir şey olmuş..katılıyorum ortak sana..bu ne ya gelsin biz verelim harbi..
Merhaba arkadaşlar herhealde bir yanlışlık olmuş biz kimsenin yorumunu silmedik...
#
Cemil UYANIK
Ağustos 27th, 2010 at 11:32
60. Kişi Olduğuna göre ilk 59 kşinin kazanma olasılığı hiç yok ondan sonra da oyları sayarak insan 60. kişiye denk gelmeyi sağlamayabilir bence çekilişle olsun

Yani 60. evet yada 60. Hayır ı bir kişi diyebilir

#
Bepanthol
Ağustos 27th, 2010 at 12:12
Cemil Merhaba, İlk önce çekiliş ile yapmak için Milli Piyango idaresi ile anlaşmalara gerektiriyor ve maliyeti çok yüksek. Ama sıralama olması her türlü izni mevcut. Ayrıca burada evetleri ve hayırları saymanız doğrultusunda kesinlikle kazananın kim olduğunu anlayamazsınız. Çünkü arka planda E-posta Hizmetine kayıt olunmuş mu olunmamış mı kontrolü var. Yani siz 60. olursunuz ama e-posta hizmetine kaydolmamış olursunuz o zaman kazanmayı hak edemezsiniz. İyi günler.
link bende virüs uyarısı veriyor devam ettiğimdede sayfa hata veriyor
Ne zaman giriş yapmıştınız tekrar giriş yapabilir misiniz? Geçen gün sitemizde bir sorun vardı. Bir eklenti güncellemesi sırasında anlamsız bir sorun yaşamıştık ama düzelttik. Kusura bakmayın.
Bu şekilde 60 biraz zor olur ya yorumların gizlenmesi gerekiyor ya da kazananı çekilişle belirlemeniz gerekiyor. 60. olmadığını göre göre kim yorum yazar ki?
Referandum sonuçlanana kadar daha zaman var. Onun için hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Daha önceki yarışammızda 150. kişiye ipod shuffle etmiştik... Bu konuda da hiç sorun yaşamadık...
ne kadar gereksiz bir şey olmuş..katılıyorum ortak sana..bu ne ya gelsin biz verelim harbi..

Bu tür yaklaşımınız bizim açımızdan üzüntü verici karşılanmıştır. Burada amaç bir fikir alış verişi sağlamak ve güzel bir hediye vermek. BUndan daha ötesi düşünülmemeli.
Merhabalar, soru ve sorunlarınızı her zaman cevaplayacağız. Başka bilmek istediğiniz birşeyler var mı?
aslında kampanyaya ilk yorumu yapan benim 60. olmak hayal tabii benim oraya da yazmıştım

ama şunu söylemek istiyorum aylardır hergün akşam gelen maille siteye girip o gün neler post edilmiş hepsine bakıyorum site oldukça güzel. sanırım benzer bir blog ben de açacağım...
katılıyorum sana.artık siyasetide kampanyalarla karıştırır oldu millet...