Kampanyalar > Biten Kampanyalar
1 adet Özel Futuristika T-Shirt'ü
hako65:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Futuristika!, Edgar Allan Poe'nun 200. doğum yılı yıldönümü özel kutlamalarında okuyucularına "Özel Futuristika T-shirtü" hediye ediyor. Ünlü şair ve yazar hakkında sorulan on soruya doğru cevap veren bir okuyucuya, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan t-shirtlerden birini, günün anlam ve önemine yakışan hediye paketiyle ulaştıracak olan Futuristika!, tüm katılımcılara bol şans diliyor. Yarışmaya katılmak için cevaplar {info et futuristika nokta org} adresine yollanabilir ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan iletişim formu konularından "Poe yarışmasına cevaplarımı yollamak istiyorum" başlığı seçilerek cevaplar iletilebilir
Hayalkuzum:
Teşekkür ederim... Doğru cevaplar ne peki? Amma alıştık hazırcılığa :D
hako65:
bu konuda ilgisi olan varmı felsefeci falan
umoo:
kendimde konuyu diğer sütunda açmıştım sildim orayı 1 dk arayla açmışız ilk ben olmama rağmen konu kirliliği olmasın diye sildim.cevaplardan bazıları kesin bildiklerim şunlar.1)a 2)b 3)b 4)a 5)b 6)...7)...8)b 9)...10)a kesin bildiklerimi yazdım yazmadığım 3 şıktan emin değilim diğer arkadaşlardan onların cevaplarını kesin olarak bilenlerden bekliyorum.
tarbah:
1-A 2-B 3-B 4-A 5-B 6-A 7-B 8-B 9-B 10-A ( edgar allan poe hayranıyım ben böyle yaptım hatırladığım kadarıyla)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git