ilk sayfada numune 1 ben kaldım ya gercek oy olarak
bu nedir 1günde 3000 yaptılar neyse pazartesi iş başı silinir herkes.
hileli oyları siliyor allahtan banvit
Canım inşllah alırsın sen benimde favorim sensin yarışmanın başından beri hakkainyetle yarışıyorsun bazı kişler maalesef kendi fotoları olmamasına ve oyları silinmesine rağmen hala orada duruyor buyuk ihtimal onlarda alamıyacak silinecek
Canım inşllah alırsın sen benimde favorim sensin yarışmanın başından beri hakkainyetle yarışıyorsun bazı kişler maalesef kendi fotoları olmamasına ve oyları silinmesine rağmen hala orada duruyor buyuk ihtimal onlarda alamıyacak silinecek 
saol cnm hileliler elenecek ben eminim haftada 1 kez siliyor banvit.zaten hileler silinince ben başa geçiom o gn sonra yine geriliom ama ilk defa bu kadar geriledim 9 10 oldum

benim hiç sahte oyum yok o bu şu bahane ama ben seninde ilk 3 arasında olmanı cok istiyorum.2.sayfadanda cok kişi silinecek
1günde 3330 yaptılar diye banvit onlara kazandırcak sanki
Yok cnm benimzor ama senden guzel haberler bekliyorum banvite bende guveniyorum
Vural facebookta arkadas kralıdır
facebook yarışmalarında vara sizin arkadaslarını yetmez 
O arkadasları bi incelesek neler çıkar neler...

Görcez bakalım kampanya sonunda..
o yada bu
bu yarışmadaki her kimse hile yapıo cok bariz belli
ilk sayfada tek ben kaldım içlerinde gerçek olan.
silerler hepsini sorun etmiyorum banvite güveniyorum bu konuda
evet yeni haftaya dakikalar kala silinmiş oylar, temizlenmiş sayfa
Damar'ı bırakmışlar ama herhalde biraz yükselmesini bekliyorlar ondan sonra batıracaklar iğneyi. Bu adama da acıyorum ya her yarışmada hüsran. O kadar zaman boşuna gidiyor. Ne bileyim biraz çalışsa üniversite falan kazanır belki.
Üzüldüm la adama. Herif kaç gündür uğraşıyordu. Bir anda uçurmuşlar, insafsız ajans ne olacak

ucmalarını izlerken ayrı keyif alıyordum şuandada ayrı keyif aldım
2günde 7000 oldular kazancaklarını sanıyorlardı
1 sayfa herkess hiledi tek ben kaldıydım 10cu olarak gercek olan silinceklerini biliyodum ondan umursamadım hiç.
suan hala var hileler onlarıda elicekler ama az daha ucsun onları onu bekliyolarr keşke her ajans böyle olsa hak eden kazansaa