Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Coca-Cola Dükkanından Jest!!

<< < (38/38)

ysr86:
bi öneride ben yapayım cuma günü vizyona benjamin buttonun tuhaf hikayesi giriyor.. Ne yapın ne edin kesinlikle ama kesinlikle o filme gidin son zamanlardaki izlediğiniz en güzel film olacağından eminim biletlerini kullanmayanlar bu filmle kullanabilrler :)

lemonyak:
benjamin button'u izledim bencede mutlaka izleyin oscarı alacak diyorlar.

LeadRi61:
banada geldi bilet bugün gittim aldım kargodan.
şimdi gitsem sinemaya eminim dicekler bana biletin süresi gecti diye.. bende dicem aradım müşteri hizmetlerini diye o zaman verirler inş :D

burcu84:
Benimde biletim gelmiş ben Ankaradaydım.Kardeşim almış.31 aralık da bittiğini görünce YIRTMIŞ BİLETİ. >:( >:( >:(  Gitti biletciğimmm  :'(

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız arkdaşımızla gitmememiz gereken nedir. Film mi? yoksa biletden mi bahsediyosun :)

--- Alıntı sonu ---
:) bir sorun cıkarsa kız arkadaşınızın yanınızda rahat olamıyosunuz bu genel olarak böyledir sizi bilemem o yüzden demiştim ama filme kesinlikle gidin :)

--- Alıntı sonu ---
O problem değil ben her türlü kavga yaparım, o potansiyel var yani bende. Neyse cuma günü senin önerini dikkate alarak kirpi ye gideceğim, dediğin gibi güzel değilse gözüme gözükme forumda kendine kaçacak bölüm ara :D

--- Alıntı sonu ---
;D:) gülmek istiyosananız süper ve espiriler anlayana :o ::) ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git