Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Coca-Cola Dükkanından Jest!!

<< < (35/38) > >>

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmemoli bu kazandığın arabanın resmimi ???

--- Alıntı sonu ---
işte  benim  araba  kurdeleside  üzerinde  teslim  alırken  çekmiştimmmm :'( :'( :'( :'(

--- Alıntı sonu ---
evet çok güzelmiş ;)

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok  o kadar  bilgim  yok yıdız tepeden  aşağı  innince  tirilyeye  doğru  giderken olması  lazım  ...

--- Alıntı sonu ---
evet :) ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize ;)

--- Alıntı sonu ---
kızarım haaa >:( ;D bursalılar diye bi konu açın hadi ;D

--- Alıntı sonu ---
Ben de Bursalıyım arkadaşlar ;D Yıldırım İlçesinden, merkezden. İstanbul'da oturuyorum o başka tabi :( Hemşehrilerimi görünce sevindim birden ;D

a1ONEboy:
konunun ismini değiştiriyoruz COCA-BURSA olsun ;) :)

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok  o kadar  bilgim  yok yıdız tepeden  aşağı  innince  tirilyeye  doğru  giderken olması  lazım  ...

--- Alıntı sonu ---
evet :) ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize ;)

--- Alıntı sonu ---
kızarım haaa >:( ;D bursalılar diye bi konu açın hadi ;D

--- Alıntı sonu ---
Ben de Bursalıyım arkadaşlar ;D Yıldırım İlçesinden, merkezden. İstanbul'da oturuyorum o başka tabi :( Hemşehrilerimi görünce sevindim birden ;D

--- Alıntı sonu ---
bende istanbulda oturuorum bnde memolinin bursalı oldugunu duyunca dayanamadım yazdım :)

omeremre87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmemoli bu kazandığın arabanın resmimi ???

--- Alıntı sonu ---
işte  benim  araba  kurdeleside  üzerinde  teslim  alırken  çekmiştimmmm :'( :'( :'( :'(

--- Alıntı sonu ---

ne alaka bilmiyorum ama cok güzel bir duygu olsa gerek inş bizede birgün nasip olur :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git