Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Coca-Cola Dükkanından Jest!!

<< < (33/38) > >>

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeğenim kent meydanı avşar sinemaları cinebonus sakın kimseye gönderme biletleri olmazsa ikimiz gideriz  ;D ;D

--- Alıntı sonu ---
evet abla bende  baktım  şimdi  ama  biletin üstünde davetiye kişiye  özel  diyorrr yani  babam ile  annem gidecek  :D bizde  bilet  alıp  gireceğiz   hep  beleş  beleş olmaz biletler benden  mısr cipsleri senden ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingoogle a bursa cinebonus yaz varsa çıkar

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler  arkadaşımmm :)

--- Alıntı sonu ---
bence bilet kişiyeözel değil öyle olamaz nerden bilcekler benim olup olmadığımı ??? ben istersem istanbulda izlerim istersem izmir herkes kullanabiliyor yani bileti bence büyük ihtimal haberin olsun ;)

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynen öyle yoksa niye aldın, sen en iyisi bana yolla ;D

--- Alıntı sonu ---
ama  bilet  kazananlara  baktım  bir  sürü  bursa  var  ben bunları  bir  arasam mı acabaaaa ;)

--- Alıntı sonu ---
mutlaka vardır bursada cinebonus :) bu arada bnde bursa mudanyalıyım.

--- Alıntı sonu ---

ooooo   mudanyaa he  bursanın  en güzel  yeri  bence  ben de  geçen  salı ordayıdım ama  biraz  üst tarafta yıldız  tepede ;) ;)

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynen öyle yoksa niye aldın, sen en iyisi bana yolla ;D

--- Alıntı sonu ---
ama  bilet  kazananlara  baktım  bir  sürü  bursa  var  ben bunları  bir  arasam mı acabaaaa ;)

--- Alıntı sonu ---
mutlaka vardır bursada cinebonus :) bu arada bnde bursa mudanyalıyım.

--- Alıntı sonu ---

ooooo   mudanyaa he  bursanın  en güzel  yeri  bence  ben de  geçen  salı ordayıdım ama  biraz  üst tarafta yıldız  tepede ;) ;)

--- Alıntı sonu ---
bursa mudanya yalıçiftlik köyü biliomusun :) yıldız tepede en havadar yeri

memoli444:
yok  o kadar  bilgim  yok yıdız tepeden  aşağı  innince  tirilyeye  doğru  giderken olması  lazım  ...

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok  o kadar  bilgim  yok yıdız tepeden  aşağı  innince  tirilyeye  doğru  giderken olması  lazım  ...

--- Alıntı sonu ---
evet :) ama konuyu uzatırsak kızıcklar bize ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git