inanamıyorum ya kazanmışımmm, dünkü yaşadıklarımdan sonra bu çok güzel bir haber ve hediye oldu.. İlk blog hediyem ÇOk Teşekür ederim..
inanamıyorum ya kazanmışımmm, dünkü yaşadıklarımdan sonra bu çok güzel bir haber ve hediye oldu.. İlk blog hediyem ÇOk Teşekür ederim..
cnm bnm bende çok tebrik ediyorum. güle güle yersin inşallah:)
kazananlarrr, tebrik ediyorum sizi

afiyet şeker olsun

keşfisina'da kampanya bitmez, bi gün biz de kazanırız
inşallah cnm bnm:) bitmicek hiç çalışılmamış firmalarla çok yakında yeni kampanyalar başlatıcam.
bu arada rıza beyle konuştum
JILLFOOD TALİHLİLERİ bugün evlerinizde olun:)
ayrıca birde ürünleri kazanan kişiler eğer imkanları olurda fotoğraf çekebilirlerse çok sevinirim.buda reklamımızın feedbacki olur
sevgilerimle:)
tebrikler incesaz ,sansin daim olsun
CNM BNM İNŞALLAH İYİ DİLEKLERİN SENİN İÇİNDE GEÇERLİ OLUR:)
Sağol Kamile hepimizin şansı "hep" açık olsun..

Bugün gelirse hemen resmini çekeceğime emin olabilirsin Keşfisina .. hemen çekmezsem zaten kırıntılar kalır muhakkak geriye..
arkadaşlar ürünler pazartesi gelicekmiş... bugün sayım gerçekleşicekmiş şirkette... sorun çıkmaması için bu şekilde uygun görmüşler... Rıza bey anlayışla karşılamanızı rica etti..
zaman gönderecekler acaba ,evde bekle bekle canım çıktı ya
valla kuzum haftasonu dediler en son bende bekliyorum aynı snn gibi:)
ve gül mum talihlilerimiz
bakalım kimlermiş... forumumuzdanmı?

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapintebrikler arkadşlar bana en geç 3 gün içinde dönmeniz gerekiyor:)