sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende
 sınırsız mesaj hakkı istiyorum bende  
						ben bursa için katılcamda
mesaj hakkım bitti benim yasınırsız mesaj hakkı istiyorum bende

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda
aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii
 niye üyelere 15te size sınırsız
 niye üyelere 15te size sınırsız  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda

mod sunuz ya gülün gariban userin arkasından
 mod sunuz ya gülün gariban userin arkasından   
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda
aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii ayrımcılık var bu forumda
ayrımcılık var bu forumdaniye üyelere 15te size sınırsız
 hem ben saatte hiçte 15 mesaj yazmıyorum yani benim sınırsız olduğu halde sen daha çok yazıyosun
  hem ben saatte hiçte 15 mesaj yazmıyorum yani benim sınırsız olduğu halde sen daha çok yazıyosun   
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bursa için katılcamda
aman her yere de yazıyosun o kadar çok konuşursan biter tabii ayrımcılık var bu forumda
ayrımcılık var bu forumdaniye üyelere 15te size sınırsız
bize daha fazla lazım o yüzdenhem ben saatte hiçte 15 mesaj yazmıyorum yani benim sınırsız olduğu halde sen daha çok yazıyosun
 lazım olana vermiyolar lazım olmayana veriyolar
 lazım olana vermiyolar lazım olmayana veriyolar  admin duy sesimi
 admin duy sesimi