resmim silinmiş kimseye oy da verilmiyor ne biçim bir yarışma oldu bu sefer hiç bir şey anlamadım
Arkadaslar diğer konuya koyun linkleri . kolum incildiği için zaten diğerlerinide zorla eklemiştim...... Şimdi tekrar sar başa.. ve yine aynı olucak. 
geçmiş olsun pelincim kusurabakma diğer konuya geçiriyorum linkimi
Güncelledim galiba hepsini, gözümden kaçmış olabilir .. Diğer konuya yazılsa daha iyi olurdu.

Onlar yine silinirse bidaha eklemeye yapamayacağım malesef. Sonu gelmez yoksa.
Tşk ederimm hepinize kas gevşeticilerle iyi gibiydi ama ilacın etkisi geçti galiba coştu yıne
geçmiş olsun peloşşşşşşşşşş
arkadaşlar yenilenen tüm linkleride oyladım benim linkimde değişti şuan ilk sayfadaki yeni oyüzden oyladım zanneden arkadaşlar tekrar bakıp oylarsanız sevinirim çünkü eski resimlerimizi yine silmiş braun kafasına göre silip duruyo zaten
kimseyi oylayamıyorum yaa üstelik daha dün eklediğim resmi de silmişler , tadını kaçırdılar işin iyice..
benımde resmımı sılmısler yaa hergun eklıyorum hergun sılıyorlar nasıl iş anlamadım sinirlerimi bozdu iyice
Herkesin oyları 'Sabri ERGENE " adıyla verildi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Yeni döneme katıldım umarım sorunsuz olur 
helen oyunu verdim yalnız bu linki buraya ekleme braun destekte linki olmayanlar bölümüne ekle çünkü moderatörün burdan linkleri alması daha zor oluyomuş burda belki yazılanlardan görmeyebilir