0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bizi takip etmeniz gerekiyor dedi yani izleme nasıl yapılacak harelikör sayfasında sol üstte follow var onu tıklayın follow diyin
arkadaşlar bizi takip etmeniz gerekiyor dedi yani izleme nasıl yapılacak
HareLikor: Tebrikler, bize isim ve adresinizi DM olarak atabilir misinz? : )bende kazanmısım
çilekim reçelim tşkler . sen konuyu açamsan bilemicektikl. bide ben adresi nası gonddercem ya anlaamdım uf ikizlerde durmuyor acil yardım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçilekim reçelim tşkler . sen konuyu açamsan bilemicektikl. bide ben adresi nası gonddercem ya anlaamdım uf ikizlerde durmuyor acil yardım direct messages a gel hare likörün attığı mesajın altında replay çıkacak replaya baas yukarıdaki beyaz kutu yaz adres bilgilerini yaz 140 karakter olmalı sonra send butonuna tıkla zaten beyaz bir şerit çıkacak yukarıda mesajınız gönderilmiştir diyerek bukadar yani
aşk olsun arkadaşlar çilek açtı konuyu bende cevabı yazdım teşekkür yok yine de sağolun çilek teşekkür ederim sana