Kampanya Destek > Kampanya Destek
Kampanya Destek Konusu İstek Bölümü
nesliyaren:
Gene bir destek istediğimde gene benim destek konum açılmadı. Zaten kazanmayı beklemiyordum ama bari destek konusu açılıp forumdaki dostlardan katılanları görmüş olsaydık :/ Keşke kendi destek konumu kendim açabilsem @admin
Yarışmamız sonuçlandı! Katılan herkese teşekkür eder, kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz. :)
İşte kazananlar: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinGene bir destek istediğimde gene benim destek konum açılmadı. Zaten kazanmayı beklemiyordum ama bari destek konusu açılıp forumdaki dostlardan katılanları görmüş olsaydık :/ Keşke kendi destek konumu kendim açabilsem @admin
Yarışmamız sonuçlandı! Katılan herkese teşekkür eder, kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz. :)
--- Alıntı sonu ---
ben gördüğüm gün beğenmiştim ama yazmadım buraya destek talep bölümü diye
_emin:
Link hatalı mi ?
nesliyaren:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinGene bir destek istediğimde gene benim destek konum açılmadı. Zaten kazanmayı beklemiyordum ama bari destek konusu açılıp forumdaki dostlardan katılanları görmüş olsaydık :/ Keşke kendi destek konumu kendim açabilsem @admin
--- Alıntı sonu ---
ben gördüğüm gün beğenmiştim ama yazmadım buraya destek talep bölümü diye
--- Alıntı sonu ---
Sizi ve bir kaç arkadaşı gayet iyi hatırlıyorum Kadriye Hanımcım, ne zaman ihtiyacınız olursa mutlaka direk yazın lütfen :-*
nesliyaren:
Kayit olun veya giris yapinLink hatalı mi ?
--- Alıntı sonu ---
HAyır, yarışma bitti. Üstelik siz yorumumu beğenmişsiniz de, tekrar teşekkürler...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git