0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kombine yağmış siteye..Hepimizin içinde bir tasarımcı ruhu varmış meğer..Ee içindekileri veriyorlar. Az değil. hoppidi arkadaşım; içindeki senin olsun ben dışındaki tasarımları alayım. anlaştık mı?
ben kendi tasarımlarımı hepsi yazan kısımda göremiyorum. hemen yayınlanmıyor mu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkombine yağmış siteye..Hepimizin içinde bir tasarımcı ruhu varmış meğer..Ee içindekileri veriyorlar. Az değil. hoppidi arkadaşım; içindeki senin olsun ben dışındaki tasarımları alayım. anlaştık mı?Komik.kombine yağmış siteye demişsinBende kombinenin içindekileri veriyorlar dedim. Hoppidi arkadaş; relaks..gerginliğe gerek yok..Komik dencek bir durumda yok. Şakaydı dediğim..Eski tasarımcılardan kaç kişi kaldık şurada
kombine yağmış siteye..Hepimizin içinde bir tasarımcı ruhu varmış meğer..Ee içindekileri veriyorlar. Az değil. hoppidi arkadaşım; içindeki senin olsun ben dışındaki tasarımları alayım. anlaştık mı?Komik.kombine yağmış siteye demişsinBende kombinenin içindekileri veriyorlar dedim. Hoppidi arkadaş; relaks..gerginliğe gerek yok..Komik dencek bir durumda yok. Şakaydı dediğim..Eski tasarımcılardan kaç kişi kaldık şurada