Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Bİ ÇITIRTI DUYUYORMUSUN?

<< < (9/11) > >>

logcupasa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep birşeyi merak etmişimdir büyük hediyelerde gazetedeki ilndan sonra mı aranıyor kişi önce mi

--- Alıntı sonu ---

bizim kampanyayyı deniz ajans diye  bir  şirket  düzenlemişti sahibi deniz hanım mükemell  bir insan çekiliş cuma  günü yapıldı gazetelerdede bir hafta sonra yayınlacaktı ama beni pazartesi sabahı aradılar cumayı  bekletmediler  yani ilk açtığımda biri benimle  dalga  geçiyor dedim çünkü çalıştığım şirkette bir bayanın sesine çok  benziyordu ama araya  noter başkanı  falan karışınca  bu iş tamam dedim allah  herkese nasıp etsin çok  güzel  bir  duyguuuu

--- Alıntı sonu ---

10 gün kadar önce deniz ajans diye bi yerden aradılar. bir isim sordular tanımıyorum dedim. daha sonra 4-5 isim daha sordular.onlarıda tanımadığımı söyledim. teli tekrar ettiler. evet bizim telin nosuydu.numarada yanlıslık yoktu. daha sonra kusura bakmayın deyip kapattılar. acaba ben mi bisey kazanmıstım anlamadım ki? benim adımı söylemediler ama:( içime kurt düstü simdi!

--- Alıntı sonu ---
farklı bir adla bir yarısmaya katıldınmı eger oyleyse kazanmıssındır fln :D

ozlemce108:
yok katılmadım,kazandıysam da artık çok geç zaten:(

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok katılmadım,kazandıysam da artık çok geç zaten:(

--- Alıntı sonu ---

vallahi  şuan benim  bldiğim ttnet   kampanyasını  düzenliyor  deniz  ajans, ama inşallah bir şeyleri  kaçırmamışsındır istanbul  bostancıda büroları yani seni arayan numara 0216 ile  başlamıyordur  inşallah belki  isim  benzerliğidir  takma  kafanaa

ozlemce108:
0532li bir nodan aramısladı

omeremre87:
arkadaslar kesinlikle hile var emrearif adlı sahış 3gündür yarişmada ve 3 gündür max puanı aliyor hepsi bilgi hepsi tesadüf olamaz yarin mail aticam ülker e

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git