Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Bİ ÇITIRTI DUYUYORMUSUN?

<< < (7/11) > >>

simonbolivar:
hep birşeyi merak etmişimdir büyük hediyelerde gazetedeki ilndan sonra mı aranıyor kişi önce mi

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhep birşeyi merak etmişimdir büyük hediyelerde gazetedeki ilndan sonra mı aranıyor kişi önce mi

--- Alıntı sonu ---

bizim kampanyayyı deniz ajans diye  bir  şirket  düzenlemişti sahibi deniz hanım mükemell  bir insan çekiliş cuma  günü yapıldı gazetelerdede bir hafta sonra yayınlacaktı ama beni pazartesi sabahı aradılar cumayı  bekletmediler  yani ilk açtığımda biri benimle  dalga  geçiyor dedim çünkü çalıştığım şirkette bir bayanın sesine çok  benziyordu ama araya  noter başkanı  falan karışınca  bu iş tamam dedim allah  herkese nasıp etsin çok  güzel  bir  duyguuuu

simonbolivar:
büyük hediye kazandıysak ilanı beklemeye gerek yok yani.tşk

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbüyük hediye kazandıysak ilanı beklemeye gerek yok yani.tşk

--- Alıntı sonu ---

ama kampanyayı düzenleyen ajanstan  ajansa  değişir bence sen aranmadın diye  sonuç ilanlarına  bakmayı ihmal etmeee bence  ;) dün burger king çekilişi  yapıldı belkide  forumdan biri  audi  sahibi  süper  oluryaaaa

hako65:
benzaten başta anladıydım. hiç katılmadım bile:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git