Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Bİ ÇITIRTI DUYUYORMUSUN?

<< < (5/11) > >>

diazem:
Kısaca dostum bu iş bize göre değil.... Emek harcamaya değmez...

simonbolivar:
YANİ NASIL YAPIYORLAR ANLAMIYORUM 10 SORU DOĞRU CEVAPLANSA BİLE MÜMKÜN DEĞİL.İNT YARIŞMALARIN İYİCE SU ÇIKTI.BİZ ÇEKİLİŞLERE BAKALIM.HAKLISIN DOSTUM

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGÜN İÇİNDEKİ EN YÜKSEK PUAN YAZILIYOR.KURALLAR DA OKUDUM.YİNE 10 SORUYU DOĞRU CEVAPLADIĞIMIZDA 512 PUAN VE ZAMAN BONUSUNDANDA MAX 50 PUAN ALABİLİYORUZ.AMA GÜN PUANLARINA BAKTIĞIMIZDA 1073 PUANLI KİŞİLER VAR.

KİŞİ BİR GÜNDE EN FAZLA 562 PUAN ALABİLİR. HİLE Mİ VAR

BU İŞ NASIL OLUYOR.

--- Alıntı sonu ---

ama bir kişi günde  5 en fazla  5 kere  katılabilir diyorrrr  yani bence  normalll

simonbolivar:
kurallar bölümünde aldığı en yüksek puan yazılıyor diyor.ben beş kez oynadım en yüksek puanım verildi sonuç olarak.sadece en yüksek puan geçerli

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkurallar bölümünde aldığı en yüksek puan yazılıyor diyor.ben beş kez oynadım en yüksek puanım verildi sonuç olarak.sadece en yüksek puan geçerli

--- Alıntı sonu ---

kurallar  bölümünde bir tablo  var  sadece  8,9,10 . sorulara  doğru  cevap  verildiğinde 512+216+128= 856 puan alıyorsun ama  ama  bu kadar insan bu soruları nasıl doğru  bilmiş  o da  ayrı  bir  konu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git