Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ParfumdeOlay Sevgililer Günü Tasarım Yarışması

<< < (3/16) > >>

admin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biz den ne istiyo bunlar bu parfüm şişelerini yeniden mi yapıcaz yoksa offisle değişimemi uğratacaz yada onlarmı bize tema sunacak anlayan varsa bi zahmet acıklasın

--- Alıntı sonu ---

parfumdeolay.com Sevgililer gününe özel 30ML Parfümleri 35TL'ye satacak.
sizden bununla ilgili bir çalışma bekliyoruz.
Ayrıca 100 TL ve üzeri siparişlerin ücretsiz olduğunu da dipnot olarak yazmanız gerekiyor.

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biz den ne istiyo bunlar bu parfüm şişelerini yeniden mi yapıcaz yoksa offisle değişimemi uğratacaz yada onlarmı bize tema sunacak anlayan varsa bi zahmet acıklasın

--- Alıntı sonu ---

parfumdeolay.com Sevgililer gününe özel 30ML Parfümleri 35TL'ye satacak.
sizden bununla ilgili bir çalışma bekliyoruz.
Ayrıca 100 TL ve üzeri siparişlerin ücretsiz olduğunu da dipnot olarak yazmanız gerekiyor.

--- Alıntı sonu ---

buna benzeyen bunun yerine kullanılabilecek  bişi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bariskaplan:
Ben tasarıma başlayacağım ama resmin boyutları ne kadar olmalı?Hareketli yazılar olabilir mi?

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen tasarıma başlayacağım ama resmin boyutları ne kadar olmalı?Hareketli yazılar olabilir mi?

--- Alıntı sonu ---

evet aynılarını sorucaktım bende

parfumdeolay:
Merhaba ,

Hareketli  Animasyonlu yazılar  olabilirmi diye ?  soran  arkadaşlarımız  var, Tabiki olur.

Hareketli  flashlı  yazılar  hareketli  kalp resimleri  olursa  memnuniyetle  karşılarız..

Admin Yöneticimiz  gerekli  bilgiyi  verdiği için daha  fazla  konuya  girmiyorum.

Tüm Yarışmacı  arkadaşlarımıza  başarılar ve  bol şans  diliyorum..

Saygılarımla..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Tıkla

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git