Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (144/153) > >>

aysell:
lerzancım forumu takip etseydin yada bazı yarışmaları bazı arkadaslarımız kendisi itiraf etti
evet aldık hile yaptık dediler.ve sayıda 2000 civarıydı.
sadece onlar değil 5 6kişi var suan için en az 400 500 faceleri var nerden mi biliyoz
1000 metre öteden bakınca belli
hepsi rus  yada alman resmi yani netten çalıntı resim.hepsi duvarı acık ve aynı gün facebooklu olmuş
hepsi aynı sayfalara hayran.
sen gercek olsan duvarını resimlerini herkese acarmısın neyse bu sebepler yetmiştir sanırım :)

kamile25:
Yazik ya obur taraf hic dusunulmuyor.

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlerzancım forumu takip etseydin yada bazı yarışmaları bazı arkadaslarımız kendisi itiraf etti
evet aldık hile yaptık dediler.ve sayıda 2000 civarıydı.
sadece onlar değil 5 6kişi var suan için en az 400 500 faceleri var nerden mi biliyoz
1000 metre öteden bakınca belli
hepsi rus  yada alman resmi yani netten çalıntı resim.hepsi duvarı acık ve aynı gün facebooklu olmuş
hepsi aynı sayfalara hayran.
sen gercek olsan duvarını resimlerini herkese acarmısın neyse bu sebepler yetmiştir sanırım :)

--- Alıntı sonu ---
anladım canım diyorum ya çok şaşırdım
inanılmaz yarışma yada hediye için değermi sahtekarlığa yaa inanılmaz
teşekkürler bizleride bilgilendirdiğin için canım
sizler şikayet ettinizmi bu kişileri kapatılacakmı facebookları

GÜLÇİN21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülçin 21 benim face adresimi niye kullanıyorsun fake diyorsu bir arkadaşımı önermişim,  niçin öneriyorsun diye ters bir cevap vermişin  bende  öneririmi  eklemek zorunda  değilsin demişim .uyuz oldum  bekliyorum demişsin. uyuz kaptıysan sil arkadaş olma diye mesaj  çektim sana, niçin hala arkadaş olmaya çalışıyorsunki  hala , anlayamıyorum .

--- Alıntı sonu ---

arkadasım sen kımsın ve ne dıyorsun kımle arkadas olmaya çalısmısım ? ben aylardır kımseyı eklemıorum faceme senımı eklıcem senın adresını nasıl kullanmısım ?uyuz oldum beklıyorum nedemek bayanmısın erkemısın ö.m atıp duruyosun kafanmı guzel?

GÜLÇİN21:
facemde eklı olanlar bılır burdakıler de kıme durduk yere bı yanlısım olmus bi sen mı cıktın numunelik?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git