Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (138/153) > >>

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar bu kısı bıızm forumdanmı 22 kısı ortak arkadasımız uyuz etı benı bırısını onermıs bana lıstesınde bırtek o var bende bana bırısını onermıssın ama tek arkadası var o kım yazdım gelen cevap
"öneririm.ara ara görusuyoruz"
uyuz oldum ozellıkle sılmedım kı bu kısıyı tanıyan varmı?
 lınk açılıyormu bılmıyorum ama adı dilek yavu

--- Alıntı sonu ---
açılmıyor , kendisini arkadaş olarak eklemiştim ama yenisahibin verdiği linkteki kişiye oy isteyenin o olduğunu öğrenince sildim.

firuzeyno10:
ay emknın başına gelen benımde başıma geldimi die tek tek arkadasların ortak arkadaslarını gwziyorum.allahım hele bu forumdan herkezın gözüne girmeye çalısan biri var şaştım kaldım.profil olduğu gibi fake adreslerle arkadas.bide akıllı geçmiş aktıvıtelerını silmiş ilk kimi ekledi belli olmuyor.ancak hesabında eklı olan bir kaç kişiyi unutmus ordan yakaldım onu..  ama kaç haftadır bağrıyor şurdan tıkladığım bir çok fake hesapta hep bir sürü ortak arkadas var.

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay emknın başına gelen benımde başıma geldimi die tek tek arkadasların ortak arkadaslarını gwziyorum.allahım hele bu forumdan herkezın gözüne girmeye çalısan biri var şaştım kaldım.profil olduğu gibi fake adreslerle arkadas.bide akıllı geçmiş aktıvıtelerını silmiş ilk kimi ekledi belli olmuyor.ancak hesabında eklı olan bir kaç kişiyi unutmus ordan yakaldım onu..  ama kaç haftadır bağrıyor şurdan tıkladığım bir çok fake hesapta hep bir sürü ortak arkadas var.

--- Alıntı sonu ---
kim olduğunu söylesene bizde bilelim

GÜLÇİN21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay emknın başına gelen benımde başıma geldimi die tek tek arkadasların ortak arkadaslarını gwziyorum.allahım hele bu forumdan herkezın gözüne girmeye çalısan biri var şaştım kaldım.profil olduğu gibi fake adreslerle arkadas.bide akıllı geçmiş aktıvıtelerını silmiş ilk kimi ekledi belli olmuyor.ancak hesabında eklı olan bir kaç kişiyi unutmus ordan yakaldım onu..  ama kaç haftadır bağrıyor şurdan tıkladığım bir çok fake hesapta hep bir sürü ortak arkadas var.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

+ 1

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay emknın başına gelen benımde başıma geldimi die tek tek arkadasların ortak arkadaslarını gwziyorum.allahım hele bu forumdan herkezın gözüne girmeye çalısan biri var şaştım kaldım.profil olduğu gibi fake adreslerle arkadas.bide akıllı geçmiş aktıvıtelerını silmiş ilk kimi ekledi belli olmuyor.ancak hesabında eklı olan bir kaç kişiyi unutmus ordan yakaldım onu..  ama kaç haftadır bağrıyor şurdan tıkladığım bir çok fake hesapta hep bir sürü ortak arkadas var.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

+ 1

--- Alıntı sonu ---
aynen

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git