Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (130/153) > >>

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya şu yanık olanı şikayet edin ya  ;D

--- Alıntı sonu ---

kıskanmıs seni pelin ya aslında güzel bişe bu :D bi demirtaş cakması cıkmaz ki :D
ediyorum şikayet :D

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben bıktım bunlardan, kimsede birlik olup şikayet etmiyor. günlerdir bas bas bağırıyoruz niye kimse şikayet etmiyorki şurda saysak şikayet edenleri 10 u 15 i geçmez..

bana dokunmayan yılan bin yaşasın demekle olmaz ki, bir biz mi uğraşalım yani, ilerde bi yarışmaya katılacağınız zaman o insanlar sizin önünüze geçtiğinde hemen başlarsınız şikayet etmeye ama..

hiç birlik yok burda hiç!! :(

--- Alıntı sonu ---

evet bende hemfikirim senle.ben üşenmeden şikayet ettim ve çıkardım listemden bunu herkes istese yapar.şuan bana gelen davetlerde azaldı gelenleri paylaşmadan yoksayıyorum yazmıyorum buraya.yazsamda değişen bişey olmuyor çünkü :(

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

buda fake.. Bnm soyadımla açmışlar birde. Niyeyse fakelerin içinde hep aynı kişiler gözüme carpıyor :)

--- Alıntı sonu ---

ben şikayet ettim.siz de edin :)

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

arkadaşları giderek artıcak buraya yazınca öyle oluyor :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git