Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (127/153) > >>

kelimeler_yetse:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün farkettim,fake hesapları sevgili gibi veya kardeş gibi göstermeye başlamış o bahsettiğiniz şahıs  :) ilişki durumu karmaşık,şunla ilişkisi var filan   :D bugün 4-5 kişiyi daha eledim öyle

--- Alıntı sonu ---

@kelimeler_yetse ;

bu işlerle zamanlarını full öldürenlerin  ruh hastası olduğunu düşündüm bir an ;)

--- Alıntı sonu ---
kesinlikle öyle olmalı çünkü aksini bende düşünemedim...halbuki insan,bu vaktini daha başka şeylere harcasa neler neler başarır ama insanoğlu işte  :D

pLnLp:
fake birini kabul etmemişim en azından bna sevindim  :D

devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfake birini kabul etmemişim en azından bna sevindim  :D

--- Alıntı sonu ---

tebrik ederim sevgili moderatörümuz pelin :D :D

hawwa:
emeğinize sağlık arkadaşlar bu sayede bayağı bir kişiyi bende listeden silmiş oldum.ortak arkadaş sayısı çok olunca düşünmeden eklemişim bende...
Sadece bugün 29 arkadaşlık isteği var birçoğundada ortak arkadaş sayısı oldukça fazla ..

pLnLp:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfake birini kabul etmemişim en azından bna sevindim  :D

--- Alıntı sonu ---

tebrik ederim sevgili moderatörümuz pelin :D :D

--- Alıntı sonu ---

;D ;D ;D ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git