Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (117/153) > >>

EwreM:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam  ;D

--- Alıntı sonu ---

canım o fakeleri eklesen bile destek vermezlerki belkı içinden bir kaç kişi

--- Alıntı sonu ---

yok cnm destek için değil...yarışmanın kazananı fotoyu en çok arkadaşıyla paylaşan 5 kişi olucakmış...o yüzden yani...ne kadar çok listende arkadaşın var hediye senin mantığı işliyo...

balpötüşü:
Züleyha Acar  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bu sabah bana davet yolladığında 4 dü ortak arkadaşımız şimdi 17 :o

Deniz Yılmaz  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bu açelya ile sorun yaşamıştı sanırım onun yeni hesabı >:(

Burhan Ösün   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bizdense söylesin bekliyor hala daveti emin olamadım fakemi değilmi diye ???

asena bizden asenamı acaba oda davet atmış bana ???

papatya89:
asena bana da atmıs bizden heralde

GÜLÇİN21:
denız yılmaz benle de sorun yasadı aptal herıf sapık  >:( >:(

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenız yılmaz benle de sorun yasadı aptal herıf sapık  >:( >:(

--- Alıntı sonu ---

ben tanımıyorum kimsiniz diyince tlf verdi düşün işte  >:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git