Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (11/153) > >>

barbie06:
hepsini sildim ;)

dilemma21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenide bugün en az 6-7 kişi ekledi ve giderek çoğalıyor ama ortak arkadaşlarımız da var..acaba yeni bir arkadaşımız mı diyorum..kimisini kabul ediyorum kimisini yoksayıyorum ama emin değilim kim kimdir nedir? gözüme çarpanları şikayet ediyorum..ama arkadaş sayıları hızla arttığı için şikayetlerimizde yetersiz kalıyor..seninde dediğin gibi bizi ekleyenleri yazıp ortak olanları bir şekilde listeleyebilirsek şikayet konusundada birlik sağlamış oluruz..

Aysun Özparlak

Deniz Mutlu

Aybike Günay

Beyza Macuncu

Gamze Haseki

bunlarda beni bugün ekleyenler, daha redettiklerimde var..

--- Alıntı sonu ---

pardon ben bugün seni mi eklemişim ardaşım anlayamadım zaten gün boyunca evde yoktum ben seni nasıl eklemişim anlamadım acaba önceden ekli olup da sen mi karıştırdın

gonulyesil:
yakında eklenenlerden aldım o isimleri ben bugün olmasada 1-2 gün öncedir..zaten arkadaşlar o profilin size aiit olduğunu söylediler ben yazdıktan sonra.. burda çok az kişinin ismini biliyorum..böyle şeyler olması normal..

thiismylife:
valla ben arkadaş ve ailemden başka kimseyi kabul etmediğim için bu fake adreslerle uğraşmıyorum :) resim felan çalar uğraşılmaz bunlarla

dilemma21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyakında eklenenlerden aldım o isimleri ben bugün olmasada 1-2 gün öncedir..zaten arkadaşlar o profilin size aiit olduğunu söylediler ben yazdıktan sonra.. burda çok az kişinin ismini biliyorum..böyle şeyler olması normal..

--- Alıntı sonu ---

facede ben kimseyi arkadaş olarak eklemedim sadece bana gelen davetleri kabul ettim pek vaktim olmadığı için ara ara giriyorum zaten o yüzden sadece davetleri kabul ediyorum neyse sorun değil

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git