Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (60/153) > >>

balpötüşü:
bende öyle yapıyorum başta ekledim dondurma zamanı faydam olsun dedim ama sonra baktım başka yöne gitti bazıları ayıkladım çoğu kişiyi.bal pötüşü face hesabımda herkes ekli onu ayıklamaya kalksam günlerimi alır uğraşamam artık onla :)

gonulyesil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözel arkadaşlarınızın ve ailenizin bulunduğu facebook hesabınız ayırın bence.. ben hesabım kapatılmadan önce öyle yapmıştım.. kampanyadan uzakaştırdım hepsini..

--- Alıntı sonu ---
ya bende başka hesap açıcamda eşim izin vermiyor bu hesabımda bile kampanyacı arkadaşlarımın ekli olduğunu bilmiyor kendisi fazla kıskançtırda tanımadıklarını ekleme diyor.zaten birara 300 kişi falan olmuştu arkadaşlarım sildim herkesi şimdi 25 tane belli başlı kampanyacı arkadaşlarım var sende dahil gönül :)

--- Alıntı sonu ---

:D hep detsek tam destek dicem ama o da takımda kaldırıldı ;D

yupi:
;D

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende öyle yapıyorum başta ekledim dondurma zamanı faydam olsun dedim ama sonra baktım başka yöne gitti bazıları ayıkladım çoğu kişiyi.bal pötüşü face hesabımda herkes ekli onu ayıklamaya kalksam günlerimi alır uğraşamam artık onla :)

--- Alıntı sonu ---

her şey o dondurmayla başladı :D

barbie06:
günlük rahat 15 kişi ekliyor..bugün A BRAVE BRAVE adlı şahısdan oy istedim yazmaz olsaydım hakaret etmeye
başladı...111 ortak arkadaş var bende ondan kabul etmişimdir muhtemelen..eger sizde ekliyse sizde silin arkadaşlar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git