Diğer > Serbest Kürsü
Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...
gonulyesil:
dikkat edin profilleri kabul edenler hep aynı kişiler..biz burda boşuna uğraşıyoruz.. bazılarının umrunda değil ama o ısrarla ekleyen kişiler herhangi bir konuda da destek mesajı atmasınlar sakın..
awelya:
bu bayan için banada bu gün bir arkadaş desteklermisin diye mesaj atmış.. burdan tekrar söylüyorum..
ben tanımadığım kişilere oy vermiyorum.. daha doğrusu devreye başkasını katıpta oy isteyenlere oy vermiyorum... bu konuda bir daha rahatsız edilmekte istemiyorum.. çünkü gerçekten rahatsız oluyorum.. bu 3 oldu >:(
simonbolivar:
benim merak ettiğim tuğba uz bu kadar fake hesap açmışta herhengi bir face kampanyasında kazanmışlığı var mı? uzlar ailece face de ama yönlendiren tuğba uz değilidir belki de daha çok genç görülüyor bu işler için kampanya alemine çok hızlı bir giriş yapmış
gonulyesil:
artık fake hesaplar çok fazla olduğu facebook üzerinden yarışmalara katılmanın bir anlamı kalmadı..benden size tavsiye ekleyen kişilere size forumdan ulaşmak şartı koyun ya da direk yoksayın..
firuzeyno10:
bende ekli ddil ama şikayet ettim.kampanyaları hep belirli kişilerin kazanmasından çok sıkıldım.umarım faydası olur.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git