Diğer > Serbest Kürsü
Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...
nil1299:
Özet - naz2010 Resim/Yazı
Adı: naz2010
Üyelik Seviyesi: Yeni Kampanyacı
Son Aktif Olma Zamanı: Haziran 01, 2010, 13:31:19
sonsuzluk2010:
iyi geceler konuyu şimdi okudum.haluk can benim eşim ,fatma aydoğduda annem benden destek isteyen arkadaşlara onların facesindende destek veriyorum.fake değiller.yeliz can
ecrim:
naz2010 beni de eklemişti geçen gün.ya bu nasıl soyad dedim valla.sonra böyle soyad mı olur herhalde sahte deyıp sildim,eklemedim.tanıdık biriyse yazsın da kim olduğunu bilelim.her gün bir sürü teklif geliyor.2-3 ortak arkadaş var diye de eklenmez bence ama yapıyorlar bu nasıl iş anlamıyorum.bir çoğu zaten işleri olunca yazıyor,aynı şekilde sende yardım istediğinde kimse oralı bile olmuyor.gına geldi valla.
catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinnaz2010 beni de eklemişti geçen gün.ya bu nasıl soyad dedim valla.sonra böyle soyad mı olur herhalde sahte deyıp sildim,eklemedim.tanıdık biriyse yazsın da kim olduğunu bilelim.her gün bir sürü teklif geliyor.2-3 ortak arkadaş var diye de eklenmez bence ama yapıyorlar bu nasıl iş anlamıyorum.bir çoğu zaten işleri olunca yazıyor,aynı şekilde sende yardım istediğinde kimse oralı bile olmuyor.gına geldi valla.
--- Alıntı sonu ---
naz2010 primanın yarısmasında bir bebeğimizin resmine ait kullanıcı adı. benden faceden destek istenmişti oradan biliyorum. meliha ceran destek istemişti.
awelya:
Anne Levin kimdir tanıyan varmı, forumdan mı bu kişi ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git