Gönderen Konu: SürprizeGel.com 100 ödüllü ikinci çekilişi için geri sayım başladı  (Okunma sayısı 9429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
hee gördüm şimdi..kesin bültendir ;D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hee gördüm şimdi..kesin bültendir ;D
adam gibi bişiler yollasınlar ;D
mp3 player, joistik falan tercihim :P

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
5 kadar katılım ama havamı aldım.. Kazananlara tebrikler..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar bu adamlar düpedüz hilekar ve sahtekar, 3-5 tane katılımıcılara varip gerisi hep kendi doldurduğu formlar, noteri de yanıltıyorlar, sakın bir daha katılım yapmayın benden söylemesi...

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
şu sahtekarlığa bakın ya facebook sayfalarındaki kazananlar hep aynı kişiler.İyi tezgah kurmuşlar.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Aynı isimler hep büyük hediyeleri alırken diğer katılımcılara sürpriz ödül vermişler.Allah bilir sürpriz ödülü de kalem anahtarlık gibi eşantiyon birşeydir.Bi daha kampanya yapsınlar da göreyim. >:(

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
kendimi ps3 yedeklerinde görünce şaşırdım şimdi :) ama ben hala sinirliyim neden ben yedeğim :)

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
kendimi ps3 yedeklerinde görünce şaşırdım şimdi :) ama ben hala sinirliyim neden ben yedeğim :)
kaç hak aldın

işin ilginç taraf 2815 bilet vardı ama kazanan numaralarda 9997 var mesela bu nasıl oldu ?

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
valla bende anlamadım yedeklerde bile aynı soyadlar var son anda kalan biletlerin hepsini kendilerine aldılar böylece ne kadar kurtarırlarsa o kadar kar oldu.ama hiç sıra geleceğini sanmıyorum çünki asil ps ler bile aynı soyadlardan

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
valla bende anlamadım yedeklerde bile aynı soyadlar var son anda kalan biletlerin hepsini kendilerine aldılar böylece ne kadar kurtarırlarsa o kadar kar oldu.ama hiç sıra geleceğini sanmıyorum çünki asil ps ler bile aynı soyadlardan
bana sürpriz ödül çıkmış neyse merak ediyorum o kadar yazmama rağmen henüz bir açıklama gelmedi