Kampanyalar > Biten Kampanyalar

1Her gün 3 kişiye Samsung X820 cep telefonu hediye

<< < (2/8) > >>

chemy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

chemy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır ben fazlalığını atıp siteyi açtımda bu sitede giriş yapabileceğimiz bir kısım yok ki

--- Alıntı sonu ---

evet ben de göremedim giriş kısmını :(

ysr86:
yok arkadaş valla ben bulamadım acaba yarışmamı bitti yada nedir yani başka bir siteyemi girmemiz gerekiyor

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok arkadaş valla ben bulamadım acaba yarışmamı bitti yada nedir yani başka bir siteyemi girmemiz gerekiyor

--- Alıntı sonu ---

arkadaşlar süper şifreyi  girerek katılabilirsiniz  diyor  yaniiii   turkcelll ana safyasından  süper şifre ile  giriş yaptık sonra  o sayfadan  gençturkcele  geçiş yapabilirsiniz bir  öyle denyin ;)

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok arkadaş valla ben bulamadım acaba yarışmamı bitti yada nedir yani başka bir siteyemi girmemiz gerekiyor

--- Alıntı sonu ---

arkadaşlar süper şifreyi  girerek katılabilirsiniz  diyor  yaniiii   turkcelll ana safyasından  süper şifre ile  giriş yaptık sonra  o sayfadan  gençturkcele  geçiş yapabilirsiniz bir  öyle denyin ;)

--- Alıntı sonu ---
yok olmuyor zaten turkcell sitesinden online işlem girişinden başka giriş yok ki acaba bu cep telefonundan mı oynanıyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git