Kampanyalar > Biten Kampanyalar

anne notları.com çekiliş

<< < (4/7) > >>

tahiri:
40x5 = 200 TL
Fuşya ve Pan167, Arkadaslar kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz.

nyks:
Ben ortada komik bir durum göremiyorum.Yanlış anlaşılma olabilir,insanız sonuçta.
annenotlari.com dan gelen cevap mailini okuduğumda,site yöneticisinin hiç de site yöneticisi üslubuyla mail yazmadığını görüyorum.

gamzemehmet:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen ortada komik bir durum göremiyorum.Yanlış anlaşılma olabilir,insanız sonuçta.
annenotlari.com dan gelen cevap mailini okuduğumda,site yöneticisinin hiç de site yöneticisi üslubuyla mail yazmadığını görüyorum.

--- Alıntı sonu ---

evet katılıyorum.Bende ortada komik bir durum göremiyorum.Ayrıca herkes kendi istegiyle cekilise giriyor, kargo ucretinden cekinen cekilise girmez bu kadar kolay

sözleride çok sert ve ukalaca geldi bana.

ysr86:
ukala kelimesi az gelir sanki web alemi hanımablamızın benim herhangi bir yöneticilik tecrübem yada site sahibi olmuşluğum yoktur bu cahilliğime! rağmen hiç bir zaman bu şekilde bir üslup kullanmıyorum.. anladık sizin siteniz var istemeyen girmez sizin matematiğiniz kuvvetli 40 la 5 i kolayca parmaklarınızı kullanmadan çarpabiliyosunuz.. madem gecenizi gündüzünü verip bir site kurdunuz emeğinizi boşa çıkaracak tavırlar takınmayın kaybeden biz cahil insanlar değil siz olursunuz...

capsgirl:
tesekkurler , hediyeler bir anaokulu öğretmeni olarak benim branşıma çok uygun olduğu için kargo ücreti kazanana ait dahi olsa katıldım .
bilgilendirmeler için teşekkürler arakdaslar , katılanlara bol şanslar ...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git