Tehdit değil bizde görüşümüzü belirttik.
bu arada ben final dönemimde özel mesajlara bakmıyorum ve destek vermiyorum şu an da final dönemindeyim ve bunu imzamda da belirttim
sadece genel destek konularında arkadaşların oylarını geciktirmemek için bakıyorum
bunu da dikkate alırsanız sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar özel msjlarına kimse neden bakmıor biz hepimiz birbirimize destek için burda deılmıyız
arkadaşlar özel msjlarına kimse neden bakmıor biz hepimiz birbirimize destek için burda deılmıyız 
yeni üyelere ö.m. atıyorsan onlar pek özel mesajlara cevap vermezler

ne zaman forumda aktif olurlar, oylamalı yarışmalara dahil olmak isterler o zaman mesajlarına cevap gelir merak etme
haklısınız gönül hanım doğru valla

aynen bende öle yapıcam bana oy verenlerı tek tek not aldım bana dönmeyenlere bende zmanı gelınce dönmeyeceğimm
özel mesajla 2 kez yarışmalarda oy istedim mesaj gönderdiğim kişilerden destek göremedim maalesef durum böyle olunca ben de üzülüerek mesafeli davranıyorum şimdi...
hatta şöyle bir olay oldu
arkadaşın teki (isim vermiyorum) benden oy istemişti ben de oy verdiğimi kendisinin de bana oy vermesini istediğimi belirttiğim bir mesaj yazmıştım
arkadaşın yazdığı mesaj aynen şöyleydi, üye olmamı istiyor senin link uğraşıyım mı ?
ben de cevap bile yazmadım oyu alan köşesine çekiliyor çünkü
ben şimdiye kadar kimseden oy istemedim ancak her isteyene oy vermeye çalıştım.sonuçta 2 dk mızı ayırsak ölmeyiz ya insanlara.
Maalesef özel mesajlara ben de dönemiyorum,iş, ev , çocuklar, kendim de kampanyaların çoğuna katılamıyorum zaten vakit bulup,hatta kendi açtığım kampanyalar da buna dahil,vakit olsa dükkan senin olayı..
haklıısnz ama ben kendı adıma herkese yardımcı oluorum yada olmaya calışıyorum herkesdende aynısını beklıorum burda bir aileysek birbirimize yardımcı olmamız gerekmiyormu
hadi sizin gibi bi kaç kişi diyelim yarıdan coğumu öyle